Ester Dee Dohnalová

Místo narození: Moravská Třebová
Profese: zlatokopka, servírka, chůva, recepční, striptérka, hosteska

Související celebrity

Životopis

Ester Dohnalová, známá jako Ester Dee, se stala hvězdou britské reality show Skutečné paničky z Cheshiru, v níž se předvedla jako partnerka anglického milionáře Roba Lloyda.

Dětství Ester Dohnalová, známá jako „zlatokopka“ Ester Dee, strávila v Prostějově, kde chodila na základní školu. Vyrůstala pouze s matkou Zdenou Dohnalovou; otec František od nich odešel, když jí byl rok, a znovu se oženil. Prázdniny trávila u babičky na vesnici.

ESTER DEE HVĚZDOU BRITSKÉ REALITY SHOW

„Moje babička mě naučila plést, starat se o zvířata a dala mi do života dvě moudré rady: První je: Žij pro dnešek, nikdy nevíš, co se stane zítra. A druhá zní: Peníze budou, my nebudeme,“ prozradila Ester Dohnalová.

Po základní škole Ester Dohnalová studovala gymnázium, ale po roce a půl se kvůli finančním nesnázím s matkou rozhodly Česko opustit. Vše, co měly, prodaly a přestěhovaly se do Tuniska, kde Ester pracovala jako hosteska v hotelu a cvičila aerobik. Po třech měsících se vrátila do vlasti k babičce.

Právě s babičkou poslouchaly rádio a zaslechly, že česká agentura hledá au-pair. Ester Dohnalová tak roku 2003 začala s prací chůvy ve Spojeném království. Odjížděla tam s pouhými 40 librami. Po roce a půl se rozhodla pro změnu, udělala dvouletý kurz a získala kvalifikaci letušky a cestovního poradce.

Ale u této práce také dlouho nevydržela. Začala pracovat v hotelu Crowne Plazza jako servírka, případně na recepci. Jelikož byla atraktivní, dostala nabídku vystupovat jako striptérka. „Tehdy jsem měla ňadra velice přirozená a malá,“ zavzpomínala Ester Dee. Plastickou operací se dopracovala k pětkám.

Roku 2008 se v hotelu Crowne Plazza seznámila hned s dvěma boháči: Robem Lloydem a Johnem Templem. První tam chodil boxovat a druhý na pivo. Přestože to nejdříve vypadalo, že milionář John Templ bude ten pravý, roku 2015 porodila Robu Lloydovi dceru Berti. A světe div se, nakonec se provdala za Johna Templa.

O ESTER DOHNALOVÉ ALIAS ESTER DEE ČTĚTE ZDE>>

Ester Dohnalové se pod přezdívkou Ester Dee proslavila díky britské reality show Skutečné paničky z Cheshiru, ve které se předvedla pro změnu jako partnerka anglického milionáře Roba Lloyda. Show divákům předvádí, jaký je život v luxusu.

Botník Ester Dee obývá 550 exkluzivních párů, z nichž ten nejdražší stál 2000 liber, tedy 60 tisíc korun. Vlastní 160 kabelek. Nejdražší přišla na 6000 liber, tady 180 tisíc korun. K dispozici má deset luxusních vozů, mj. Rolls-Royce a Ferrari.

A co cheshirské paničky dělají celé dny? Chodí na kávu s kamarádkami, nakupují, jezdí na exotické dovolené a sledují, jak rostou jejich ratolesti…

 

Další Všichni

zobrazit profil Martin Shenar
Martin Shenar
zobrazit profil Petr Mlejnek
Petr Mlejnek
zobrazit profil Alena Bosáková
Alena Bosáková
zobrazit profil Jonna Mendez
Jonna Mendez
zobrazit profil Silvie Hitrová
Silvie Hitrová
zobrazit profil Petra Kaprhálová
Petra Kaprhálová
zobrazit profil Kevin Dahlgren
Kevin Dahlgren
zobrazit profil Leo Steiner
Leo Steiner