Matyáš Hložek

Datum narození: 26. 1. 1994
Profese: Muž roku 2017, trenér
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Fitness trenér Matyáš Hložek, syn legendárního popového zpěváka Stanislava Hložka, se ve svých třiadvaceti letech stal Mužem roku 2017. V soutěži zvítězil nad 783 soupeři.

Když byl Matyáš Hložek malý, rozhodně by nikdo netipoval, že by se kdy mohl účastnit soutěže o nejkrásnějšího muže Česka. Byl trochu cvalík a jako žádný idol nevypadal. To se ale lety změnilo. Vyrostl z něj vysoký, sympatický krasavec se svalnatým tělem, okouzlujícím úsměvem a dokonalým účesem.

MATYÁŠ HLOŽEK – Z OŠKLIVÉHO KÁČÁTKA PRINCEM

Matyáš Hložek si po střední škole začal přivydělávat jako fitness trenér. Zároveň se přihlásil na manažerská studia na vysoké škole. V posilovně trávil dost času, což se evidentně podepsalo na jeho vypracované postavě. Jak prozradil v červeném křesle v pořadu Jana Krause, jako osobního trenéra si jej najímají především ženy.

Titul Muž roku 2017 vybojoval třiadvacetiletý Matyáš Hložek, když koncem srpna od poroty získal nejvíce bodů z celkem dvanácti finalistů ve věku od 20 do 29 let. Jedním z nich byl i další potomek slavného otce, osmadvacetiletý syn herce Luďka Soboty.

Do již 18. ročník soutěže Muž roku se přihlásilo 784 uchazečů, tedy o 37 méně než v roce 2016. Mezi dvanácti finalisty z celého Česka bylo nejvíce studentů a trenérů fitness. Vítězi, tedy Matyáši Hložkovi, titul Muž roku 2017 vynesl mj. možnost reprezentovat ČR v soutěž Mister International.

O MATYÁŠI HLOŽKOVI ČTĚTE ZDE>>

Potetovaný Matyáš Hložek je synem zpěváka Stanislava Hložka, který v 80. letech 20. století vytvořil legendární popové duo s Petrem Kotvaldem. Proslavila je též letitá spolupráce s tehdejší hvězdou českého hudebního nebe Hanou Zagorovou a orchestrem muzikanta, skladatele a producenta Karla Vágnera.

 

Články o celebritě

Muž roku jako lidová zábava podle Iny. T: Zlatý propadák Jirešové a ochmýřený přešlap Heidi!   Muž roku jako lidová zábava podle Iny. T: Zlatý propadák Jirešové a ochmýřený přešlap Heidi! U veřejnosti dříve populární, dnes lidovou zábavou zavánějící klání miss má v tuzemsku v rámci rovno... číst článek
Premiéra filmu o Elvisovi: Přírodní poklady Mottlové, Slováčková ve zvláštní košili a svalovec Hložek! Premiéra filmu o Elvisovi: Přírodní poklady Mottlové, Slováčková ve zvláštní košili a svalovec Hložek! Na slavnostní premiéru nejnovějšího filmu režiséra Baze Luhrmanna (59), který tentokrát pojednává o ... číst článek
Prasklo pikantní tajemství Soboty: Nevěra a nemanželské dítě Prasklo pikantní tajemství Soboty: Nevěra a nemanželské dítě Hrával komické postavy a smích mu nebyl cizí, jeho život byl ale v mnoha ohledech velmi dramatický. ... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Marie Poledňáková
Marie Poledňáková
zobrazit profil Jiří Crha
Jiří Crha
zobrazit profil Helmut Kohl
Helmut Kohl
zobrazit profil Vlasta Redl
Vlasta Redl
zobrazit profil Ivo Slavotínek
Ivo Slavotínek
zobrazit profil Drahoslav Ryba
Drahoslav Ryba
zobrazit profil Ondřej Lochman
Ondřej Lochman
zobrazit profil Radek Koten
Radek Koten