Vojtěch Urban

Místo narození: Vsetín
Profese: podnikatel, Muž roku 2019, finalista MasterChefa 2022

Související celebrity

Životopis

Podnikatel Vojtěch Urban ze Vsetína ve svých šestadvaceti letech vyhrál soutěž Muž roku 2019. V roce 2022 se dostal do TOP 16 MasterChefa.

Dvanáct finalistů se v rámci soutěže Muž roku 2019 podívalo do exotického Tunisu, kde si mladíci v posilovně ještě vylepšovali a na pláži opalovali svá již tak dost vypracovaná těla.

VOJTA URBAN - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Ve finálovém klání se tucet adeptů na Muže roku 2019 předvedlo v plné parádě v městském divadle v Náchodě 23. srpna. Akci moderovali Karel Voříšek a Klára Doležalová. Svalovci bojovali o titul a postup na tři světové soutěže mužské krásy, kde čeští zástupci často bodují.

Urban se chtěl věnovat modelingu

Titul Muž roku 2019 získal Vojta Urban ze Vsetína, který se kromě práce na vylepšování svého zevnějšku věnuje podnikání ve zdravotnictví. Vítězstvím získal možnost reprezentovat Českou republiku v mezinárodní soutěži Mister International.

„Nečekal jsem to. Letošní ročník byl hodně vyrovnaný, byla to loterie. Vítězství bych rád využil k tomu, abych inspiroval lidi. Rád bych se věnoval modelingu, ale bude to dril, udržet si tento režim,“ řekl Vojtěch Urban bezprostředně po vyhlášení výsledků.

Koho Vojta Urban porazil?

Druhý v srpnu 2019 v soutěži Muž roku skončil devětadvacetiletý lektor Jan Solfronk. Třetí příčku obsadil jednadvacetiletý student Immanuel Adenubi. Jan Solfronk získal možnost ČR reprezentovat na Mister Supernational a Immanuel Adenubi na Man of the World.

V roce 2018 zvítězil tehdy čtyřiadvacetiletý strojař Jiří Kmoníček, který zabodoval i v mezinárodní konkurenci, kde se umístil na čtvrtém místě.

Vojta Urban v TOP 16 MasterChefa

K úspěchům Vojty Urbana patří též účast ve finálové TOP 16 kulinářské show TV Nova MasterChef Česko 2022.

O VOJTĚCHU URBANOVI ČTĚTE ZDE>>

Již v castingových kolech Vojtu Urbana zaujala o rok mladší soutěžící Alžběta Mináříková, takže v show nečekaně vykvetla láska.

 

 

Články o celebritě

Další Ostatní

zobrazit profil Jarmila Smotlachová
Jarmila Smotlachová
zobrazit profil David Mrnka
David Mrnka
zobrazit profil David Martínek
David Martínek
zobrazit profil Michal Hogenauer
Michal Hogenauer
zobrazit profil Pavel Žáček
Pavel Žáček
zobrazit profil Jakub Landovský
Jakub Landovský
zobrazit profil Petr Letocha
Petr Letocha