Alžběta Minaříková

Přezdívka: Betty
Místo narození: Praha
Profese: marketingová manažerka, finalistka soutěže MasterChef Česko 2022

Související celebrity

Životopis

Alžběta Minaříková alias Betty se coby marketingová manažerka ve svých sedmadvaceti letech provařila do finále kulinářské soutěže TV Nova MasterChef Česko 2022.

Již od malička Alžbětu Minaříkovou bavilo cokoliv, co se týkalo jídla: nakupování potravin, pěstování zeleniny na zahrádce, vaření či pečení. Místo Večerníčku sledovala Jamieho Olivera.

Alžběta Minaříková studovala VŠE

V sedmnácti se Alžběta Minaříková vydala na dvouměsíční kurz vaření do Londýna. Poté studovala Vysokou školu ekonomickou, aby získala byznysové základy pro případné otevření restaurace.

BETTY MINAŘÍKOVÁ NAŠLA V MASTERCHEFOVI LÁSKU

Ve svých sedmadvaceti letech se marketingová manažerka Betty Minaříková přihlásila do kulinářské soutěže TV Nova MasterChef Česko 2022.

Jako své úvodní jídlo Betty Minaříková připravila moderní koprovku s uzeným pstruhem, bramborovými noky a vejci. Všichni porotci, tedy Jan Punčochář, Radek Kašpárek a Přemek Forejt, byli moc spokojení, dokonce jí dal druhý jmenovaný mistr šéfkuchař zlatou kartu, která ji posunula rovnou do TOP 16.

Společně s překladatelkou Terezou Hybšovou se Betty Minaříková probojovala do finálové TOP 3, v níž je porazil typograf Martin Pecina.

Snem Minaříkové je penzion na horách

Kromě vaření patří ke koníčkům Alžběty Minaříkové sport. „Pocházím z velmi sportovní rodiny a moje máma mě naučila základy (téměř) jakéhokoliv sportu, ráda bych svou vášeň k vaření spojila právě se sportem,“ prozradila.

Snem Alžběty Minaříkové je otevřít si penzion na horách, kde by nezůstalo jen u dobrého jídla a lyží, ale prostor by dostávaly i jiné sporty a aktivity. „Celkově by to bylo pohodové místo, kam se lidé rádi vracejí,“ uvedla ve svém profilu na stránkách TV Nova.

O BETTY MINAŘÍKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V MasterChefovi Česko 2022 atraktivní Alžběta Minaříková našla partnera. Již v castingových kolech se dala dohromady s o rok starším podnikatelem Vojtěchem Urbanem, držitelem titulu Muž roku 2019.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Rudolf Hrušínský nejml.
Rudolf Hrušínský nejml.
zobrazit profil Antonín Panenka
Antonín Panenka
zobrazit profil Lucie Potůčková
Lucie Potůčková
zobrazit profil Miroslav Žbirka
Miroslav Žbirka
zobrazit profil Radka Třeštíková
Radka Třeštíková
zobrazit profil Marcela Urbanová
Marcela Urbanová
zobrazit profil Ivo Pešák
Ivo Pešák
zobrazit profil Stanislav Körner
Stanislav Körner