Alice Kovácsová

Datum narození: 3. 5. 1966
Profese: podnikatelka, režisérka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Podnikatelka a režisérka Alice Kovácsová se proslavila především svými vztahy s Mistrem Karlem Gottem a hudebníkem a divadelníkem Ondřejem Havelkou.

Jméno podnikatelky Alice Kovácsové začalo v obchodním rejstříku figurovat roku 1998 ve firmě Hot Music, kde byla zapsána nejen jako členka statutárních orgánů, ale též jako spoluvlastník. Dále šlo o společnosti Hot Jazz, Bytové družstvo Zámeček Nikolajka, později Společenství vlastníků Zámeček Nikolajka.

ALICE KOVÁCSOVÁ PROMUVILA O VZTAHU S GOTTEM

Jako asistentka režie se Alice Kovácsové podílela na třetím dílu hudebního hraného filmu o zpěvačce Martě Kubišové Stalo se na podzim (1994), v němž si též zahrála, a to samu sebe.

Se Slavíkem Karlem Gottem se Alice Kovácsová seznámila v roce 1983 a deset let byla jeho láskou. Doprovázela ho na všechny akce, přespávala v jeho vile na Bertramce, slavila s ním Vánoce a dobře se znala s jeho dcerou Dominikou, kterou Božskému Karlovi porodila Antonie Zacpalová.

„Alice se nikdy neptala, kde jsem byl a s kým. O tom, jestli ona je jediná, anebo mám ještě další, ale nebyla nikdy řeč. Neslyšel jsem od ní jedinou výčitku. Byla to moc zajímavá dívka, vždycky si s ní bylo o čem povídat,“ vyjádřil se o Alici Kovácsové Mistr Karel Gott v knize Když milenky pláčou (1999).

Dalším ze slavných partnerů Alice Kovácsové se stal muzikant, divadelník, režisér a producent Ondřej Havelka.

 

Články o celebritě

Další Ostatní

zobrazit profil Ladislav Hynek
Ladislav Hynek
zobrazit profil Stanley Tucci
Stanley Tucci
zobrazit profil Petr Hořejš
Petr Hořejš
zobrazit profil Martin Juroška
Martin Juroška
zobrazit profil Miroslav Balatka
Miroslav Balatka
zobrazit profil Miroslav Provod
Miroslav Provod
zobrazit profil Slávek Boura
Slávek Boura
zobrazit profil Denys Šmyhal
Denys Šmyhal