Jiří Němeček

Jiří Němeček

Místo narození: Liberec
Profese: kandidát hnutí ANO na primátora Liberce ve volbách 2018

Související celebrity

Životopis

Manažer Jiří Němeček se coby ředitel libereckého Technického muzea v komunálních volbách 2018 stal lídrem kandidátky hnutí ANO 2011.

V průběhu své profesní dráhy Jiří Němeček působil převážně v oblasti automobilového průmyslu. Byl mj. šéfem jednoho ze závodů společnosti Škoda Auto v Mladé Boleslavi nebo generálním ředitelem firmy Autobrzdy Jablonec nad Nisou se 4 500 zaměstnanci.

JIŘÍ NĚMEČEK A DALŠÍ KANDIDÁTI NA PRIMÁTORA

V roli ředitele Technického muzea, které s partou nadšenců a bez dotací v Liberci vybudoval, Jiří Němeček roku 2018 „oslavil“ pětileté výročí. Šlo o období příprav, budování a provozu, které provázelo kontinuální jednání se zástupci města, kraje a firem.

„Filozofie propojování různých složek jak správní, tak soukromé podnikatelské sféry, je mi blízká a věřím, že se má použít i v případě řízení města,“ uvedl Jiří Němeček ve svém profilu na webu hnutí ANO 2011.

Dlouholetého manažera Jiřího Němečka liberecká organizace hnutí ANO 2011 do komunálních voleb 2018 vyslala jako svého lídra, tudíž i kandidáta na tamního primátora.

Bývalý atlet, basketbalista a rekreační lyžař Jiří Němeček se ve svém volném čase věnuje především cyklistice a svému dobrmanovi.

S manželkou Ivanou Jiří Němeček vychoval dvě děti. Syn Jiří pracuje na Metropolitní univerzitě v Praze, dcera Alena má v Javorníku kozí farmu.

VŠE O KOMUNÁLNÍCH VOLBÁCH 2018 NAJDETE ZDE>>

 

Další Ostatní

zobrazit profil Alžběta Pomořanská
Alžběta Pomořanská
zobrazit profil Eduard Hrubeš
Eduard Hrubeš
zobrazit profil Olga Hepnarová
Olga Hepnarová
zobrazit profil Jaromír Smetana
Jaromír Smetana
zobrazit profil Robert Hloz
Robert Hloz
zobrazit profil Eliška Podzimková
Eliška Podzimková
zobrazit profil Linda Bartošová
Linda Bartošová
zobrazit profil Břetislav Štefan
Břetislav Štefan