Anet Antošová

Anet Antošová

Datum narození: 14. 1. 1989
Místo narození: Liberec
Profese: tanečnice, lektorka, choreografka

Související celebrity

Životopis

Tanečnice Anet Antošová, úspěšná lektorka a choreografka, je známá jako Královna českého Twerku, neboť byla první, kdo jej v ČR začal vyučovat a propagovat.

Ve čtrnácti letech Anet Antošová odjela do USA, kde se učila balet, jazz a hip hop. V roce 2008 se stala tváří značky Nike a krátce žila v Londýně, kde mj. spolupracovala se světoznámou londýnskou tanečnicí Kymberlee Jay.

ANET ANTOŠOVÁ - ROZHOVOR PRO BLESK PRO ŽENY.CZ

V letech 2010 až 2013 byla členkou a choreografkou profesionální taneční skupiny Jad Dance Company by Yemi AD. Jako choreografka Anet Antošová pracovala např. pro pražské Hudební divadlo Karlín. Se svými workshopy proslula nejen doma, ale i v zahraničí.

Coby tanečnice a choreografka se Anet Antošová účastnila mnoha projektů. Jmenujme SuperStar, Miss České republiky, předávání Cen Anděl. Natáčela videoklipy s předními českými i zahraničními interprety.

Anet Antošová spolupracovala s řadou známých hvězd, jako jsou Kanye West, Celeste Buckingham, Jiří Korn, Karel Gott, Lucie Bílá, Ewa Farna, Monika Bagárová, Ben Cristovao, Helena Vondráčková, Václav Noid Bárta nebo Vladimír 518.

V minulosti se Anet Antošová stala několikanásobnou mistryní ČR, vicemistryní Evropy a finalistkou MS v kategorii hip hop sólo.

Je známá jako Královna českého Twerku, neboť byla první, kdo tento druh tance začal v Česku vyučovat a propagovat. V roce 2014 založila brand Twerk by Anet. Mezi specializace Anet Antošové patří též mj. jamajský dancehall a street jazz.

 

Další Umělci

zobrazit profil Andrea Nesvadbová
Andrea Nesvadbová
zobrazit profil Géza Röhrig
Géza Röhrig
zobrazit profil Petr Našic
Petr Našic
zobrazit profil Václav Hudeček
Václav Hudeček
zobrazit profil Bohumil Fencl
Bohumil Fencl
zobrazit profil Adéla Šeďová
Adéla Šeďová
zobrazit profil Michal Kurtiš
Michal Kurtiš
zobrazit profil Marek Epstein
Marek Epstein