Libuše Vojtková

Datum narození: 26. 11. 1980
Místo narození: Žďár nad Sázavou
Profese: tanečnice
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Libuše Vojtková je známá tanečnice, jejímž osobním životem prošly slavné muzikálové tváře. Daniel Hůlka, Josef Vojtek a Marian Vojtko.

Tanec milovala Libuše Vojtková už od mala. Jeho moderní verzi studovala na pražské Konzervatoři Jaroslava Ježka. Taneční kariéru rozhoupala rolí ve filmovém muzikálu Rebelové. Neminul ji Dracula, Monte Christo, Kleopatra ani Angelika. Rozhýbala scénu hudebního Golema, Kata Mydláře nebo Mary Poppins, ke které spoluvytvářela i choreografii. Na koncertech doprovází svou kamarádku, zpěvačku Moniku Absolonovou. V roce 2009 vyhrála tanečnice Libuše Vojtková anketu o nejkrásnější nohy.

O sedm let dříve se s ní oženil zpěvák Daniel Hůlka. Manželství se ale po necelém roce rozpadlo. Poté se zamilovala do rockera Josefa Vojtka, frontmana kapely Kabát. Vzali se v roce 2006. O rok později se jim narodil syn Matyáš. Ani tento vztah však nevydržel. Po rozvodu se Libuše Vojtková zakoukala do muzikálového a operního pěvce Mariana Vojtka a později do podnikatele Ivana Bleyera.

 

Další Umělci

zobrazit profil Alexandre Katsapov
Alexandre Katsapov
zobrazit profil Miloš Knor
Miloš Knor
zobrazit profil Ida Saudková
Ida Saudková
zobrazit profil David Moješčík
David Moješčík
zobrazit profil Michael Klang
Michael Klang
zobrazit profil Jakub Klimo
Jakub Klimo
zobrazit profil Tomáš Třeštík
Tomáš Třeštík
zobrazit profil Michael Kratochvíl
Michael Kratochvíl