Peter Konečný

Peter Konečný

Místo narození: Pezinok, Slovensko
Profese: hudebník, fotograf, básník

Související celebrity

Životopis

Hudebník, básník a fotograf Peter Konečný se do povědomí široké veřejnosti více než svou tvorbou dostal coby partner historicky první prezidentky Slovenska Zuzany Čaputové.

Vítězka prezidentských voleb na Slovensku Zuzana Čaputová, která v březnu 2019 v druhém kole porazila Maroše Šefčoviče, měla za sebou náročné období. Kromě prezidentské kampaně se roku 2018 rozvedla s otcem svých dvou dcer Ivanem Čaputou. Ve volebním klání ji podporoval přítel Peter Konečný (narozen 1979).

PETER KONEČNÝ BYL PRÝ VELKOU OPOROU

První slovenský gentleman Peter Konečný, hudebník, básník a fotograf, prozradil, že se s právničkou Zuzanou Čapkovou, rozenou Strapákovou, znají skoro celý život.

„Se Zuzanou se známe od dětství. Jsme z jedné čtvrti. Dokonce naši rodiče, možná i prarodiče, spolu vyrůstali,“ řekl Peter Konečný v rozhovoru pro Čas.sk. Několik dní před volbami též prozradil, jak se dali dohromady.

Zuzku jsem oslovil kvůli focení portrétu a pak už jsme si nepřestali psát. Partneři jsme přibližně dva roky,“ řekl Peter Konečný nedlouho před volbami 2019.

Kromě focení, hudby a psaní se Peter Konečný věnoval mj. charitativním projektům, jako např. Velcí herci malým dětem či Úsměv jako dar.

 

 

 

Články o celebritě

Zpěvačka Nvotová kvůli covidu na mizině! Rozprodává hudební nástroje, stresem nejí Zpěvačka Nvotová kvůli covidu na mizině! Rozprodává hudební nástroje, stresem nejí Striktní opatření kvůli šíření covidu, které nařídila slovenská vláda, donutila zpěvačku Dorotu Nvot... číst článek
Šišková bez obalu! Názor na vztah její dcery s EX Čaputové Šišková bez obalu! Názor na vztah její dcery s EX Čaputové Anna Šišková (59), která se objevila například v českých seriálech Místo v životě a Letiště, promluv... číst článek
Dorota Nvotová potřebuje peníze: Prodává se za 21 tisíc! Co vše vám za to dovolí? Dorota Nvotová potřebuje peníze: Prodává se za 21 tisíc! Co vše vám za to dovolí? Časy jsou zlé, Kamile! A tak i známá slovenská herečka a zpěvačka Dorota Nvotová (37) vymýšlí způsob... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Berenika Saudková
Berenika Saudková
zobrazit profil Josef Fousek
Josef Fousek
zobrazit profil Veronika Lálová
Veronika Lálová
zobrazit profil Emil Adamec
Emil Adamec
zobrazit profil Ivan Kotmel
Ivan Kotmel
zobrazit profil Michael Klang
Michael Klang
zobrazit profil Karel Štědrý
Karel Štědrý
zobrazit profil Osmany Laffita
Osmany Laffita