Jeffrey Epstein

Datum narození: 20. 1. 1953
Datum úmrtí: 10. 8. 2019
Místo narození: Brooklyn, New York, USA
Profese: pedagog, finanční poradce, registrovaný sexuální delikvent

Související celebrity

Životopis

Jeffrey Epstein, pedofilní miliardář, byl nalezen mrtev v srpnu 2019 ve své cele, když čekal ve vazbě na proces kvůli zneužívání nezletilých dívek.

Po maturitě Jeffrey Epstein, celým jménem Jeffrey Edward Epstein, navštěvoval Cooper Union, ze které ale odešel stejně jako později z Courant Institute of Mathematical Sciences. V letech 1973 až 1975 vyučoval matematiku a fyziku na Dalton School na newyorském Manhattanu.

JEFFREY EPSTEIN - TAJNÝ POHŘEB ZA PĚT MEGA

Epstein přesídlil na Panenské ostrovy

Na Dalton School se Jeffrey Epstein seznámil s Alanem Greenbergem, pozdějším šéfem Bear Stearns, u něhož pracoval. Dařilo se mu, a tak se roku 1980 stal partnerem.

Dva roky nato Jeffrey Epstein založil svou vlastní finančně poradenskou firmu J. Epstein & Co. a řídil kapitál klientů o výši překračující miliardu dolarů. V roce 1996 firmu přejmenoval na Financial Trust Company a kvůli daním ji přesídlil na Panenské ostrovy.

Epstein vlastnil i ostrov se zámečkem

I vlastní podnikání se mu dařilo. Budoval nemovitosti, roku 1992 koupil devítipatrovou budovu Birch Wathen Lenox School na newyorské Upper East Side a přestavěl si ji na obrovskou rezidenci. Jeffrey Epstein vlastnil mj. vilu na Palm Beach, ranč v New Mexico, byt v Paříži či ostrov se zámečkem.

V té době mu říkal pane také Boeing 727, na jehož palubě mohl Jeffrey Epstein uvítat i tak významné hosty, jako jsou Kevin Spacey nebo Bill Clinton.

Epsteinovu aféru rozpoutala čtrnáctka

Život plný úspěchů se boháči začal hroutit roku 2005, když policie v Palm Beach dostala udání, že Jeffrey Epstein si do své tamní vily nechal přivést čtrnáctiletou dívku, která se pro něj měla svléknout a provést mu masáž.

Tím se rozjelo tajné vyšetřování, jímž bylo zjištěno, že Jeffrey Epstein platil za eskort dívek (řada z nich nezletilých) do svého sídla a měl s nimi sex.

Dívky měl Epstein i pronajímat

Podle článku v International Business Times z roku 2006 měl miliardář v sídle instalovaný kamerový systém, který sexuální akty nahrával. Dle jiného zdroje Jeffrey Epstein dívky dokonce pronajímal svým hostům.

JEFFREY EPSTEIN - ČTĚTE O NĚM ZDE>>

Jeffrey Epstein dostal 18 měsícům „vazby s pracovním povolením“, z nichž vykonal 13. Po podmínečném propuštění bylo jeho jméno vloženo do registru sexuálních deviantů, úroveň 3 (vysoké riziko).

V srpnu 2019 byl Jeffrey Epstein (†66) nalezen mrtev ve své cele, když čekal ve vazbě na proces kvůli zneužívání nezletilých dívek. Podle serveru ABC News spáchal sebevraždu.

 

Články o celebritě

Jména ze seznamu klientů pedofila Epsteina: Exprezidenti, Jackson i Hawking Jména ze seznamu klientů pedofila Epsteina: Exprezidenti, Jackson i Hawking Že se na divokých orgiích finančníka Jeffrey Epsteina (†66) potkávali vlivní politici a přední celeb... číst článek
Orgie s nezletilými na Epsteinově ostrově: Mezi odtajněnými jmény Clinton, Copperfield či fyzik Hawking Orgie s nezletilými na Epsteinově ostrově: Mezi odtajněnými jmény Clinton, Copperfield či fyzik Hawking Rozvětvený skandál pedofilního finančníka Jeffreyho Epsteina (†66) otevřel další kapitolu. Dolarový ... číst článek
Soud zveřejní bouřlivé dokumenty: Bill Clinton jako klient pedofilního delikventa Epsteina? Soud zveřejní bouřlivé dokumenty: Bill Clinton jako klient pedofilního delikventa Epsteina? Tento týden by podle ABC News měly být uveřejněny dokumenty týkající se nechvalně proslulého sexuáln... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil František Navrkal
František Navrkal
zobrazit profil Ladislav Sekanina
Ladislav Sekanina
zobrazit profil Lucie Borhyová
Lucie Borhyová
zobrazit profil Klement Gottwald
Klement Gottwald
zobrazit profil Štěpán Kočí
Štěpán Kočí
zobrazit profil Vojtěch Pikal
Vojtěch Pikal
zobrazit profil Jaroslav Bžoch
Jaroslav Bžoch
zobrazit profil Vítek Pokorný
Vítek Pokorný