Matyáš Ramba

Profese: tanečník, akrobat, tvůrce inscenací

Související celebrity

Životopis

Tanečník a akrobat Matyáš Ramba se v létě 2019 oženil s herečkou Terezou Voříškovou. Již v té době spolu čekali narození prvního potomka.

Diváci mohli Matyáše Rambu společně s jeho kolegy tanečníky a zároveň akrobaty vidět v představeních souboru Losers Cirque Company, který patří mezi českou elitu, a to např. na festivalech Letní Letná.

V roce 2019 skupina uvedla premiéru inscenace Heroes, v roce 2018 se předvedla s tanečně-akrobatickou inscenací Vzduchem. Předlohou k ní byla kniha Richarda Bacha Jonathan Livingston Racek, jíž se hlavní tvůrce Matyáš Ramba inspiroval.

O rok dříve soubor Losers Cirque Company zaujal představením Kolaps. Mezi jejich další počiny patří díla Loser(s) nebo Beach Boys.

O MATYÁŠI RAMBOVI ČTĚTE ZDE>>

Matyáš Ramba a Tereza Voříšková si své ANO řekli po tříleté známosti v červenci 2019. Svatba se konala tajně.

Na podzim 2019 se tanečníkovi a herečce narodil potomek. Jeho příchod na svět i pohlaví manželé Tereza a Matyáš Ramba nějakou dobu tajili. V prosinci 2021 se páru narodila dcera Mira.

 

Články o celebritě

České lvy ovládl film Bod obnovy a seriál Volha. NEJ okamžiky lvího večera! Řádění Pekové, rozparek Farne i tmavá Plodková   České lvy ovládl film Bod obnovy a seriál Volha. NEJ okamžiky lvího večera! Řádění Pekové, rozparek Farne i tmavá Plodková Křišťálové sošky České filmové a televizní akademie Český lev jsou rozdány. Vítězové se radují, snad... číst článek
Rodinná pouta „ufona“ Prachaře! Batulková se Sandevou na premiéře Franta mimozemšťan Rodinná pouta „ufona“ Prachaře! Batulková se Sandevou na premiéře Franta mimozemšťan Říká se, že když si vás oblíbí maminka partnera, máte vyhráno. Sara Sandeva (26) přišla na premiéru ... číst článek
Dvojnásobná matka Tereza Ramba: Chvíle ticha a pak pohroma! Dvojnásobná matka Tereza Ramba: Chvíle ticha a pak pohroma! Kdo má malé děti, zná to z vlastní zkušenosti moc dobře - podezřelé chvíle klidu a ticha jsou zpravi... číst článek

Další Hudebníci

zobrazit profil Zdeněk Merta
Zdeněk Merta
zobrazit profil Pavlína Dubná
Pavlína Dubná
zobrazit profil Vanessa  Mae
Vanessa Mae
zobrazit profil Zdeněk Vokatý
Zdeněk Vokatý
zobrazit profil Richard Hes
Richard Hes
zobrazit profil Jindra Vobořil
Jindra Vobořil
zobrazit profil Felix Slováček
Felix Slováček
zobrazit profil Zdeněk Jurečka
Zdeněk Jurečka