Rudolf Havlík

Datum narození: 24. 2. 1976
Místo narození: Sokolov
Profese: režisér, scenárista, blogger, spisovatel
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Režisér a scenárista Rudolf Havlík na sebe upozornil hned svým celovečerním autorským debutem, road movie Zejtra napořád. Znám je též jako úspěšný blogger.

Vystudoval Střední průmyslovou školu grafickou v Praze. Kromě režie se Rudolf Havlík věnuje psaní, a to nejen scénářů, ale i knih.

RUDOLF HAVLÍK - ČESKÝ INDIANA JONES

Coby vášnivý cestovatel, především rád jezdí do Asie, se Rudolf Havlík o své zážitky podělil v desítkách bloggů. Opakovaně byl vyhodnocen jako Blogger roku.

Režijním a scenáristických debutem Rudolfa Havlíka je road movie Zejtra napořád (2014). Divácky velmi úspěšná byla jeho romantická komedie Pohádky pro Emu (2016). Do hlavních rolí v ní obsadil Ondřeje Vetchého, Annu Geislerovou a Emu Švábenskou.

Dalším autorským počinem Rudolfa Havlíka (na scénáři se podílela spisovatelka Radka Třeštíková) se stala celovečerní komedie Po čem muži touží (2018). Pro klíčovou postavu, charismatického cynika Karla Krále, šéfredaktora časopisu Playboy, na kterého ženy letí, si režisér vybral Jiřího Langmajera.

Televizní diváky mohl Rudolf Havlík zaujmout svým dokumentárním cyklem Na vlastní nohy (2018), na němž pracoval pět let. Seriál nabízí pohled na cestování, na nečekané překážky a události a představuje krásná místa.

O RUDOLFU HLAVLÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

 

Články o celebritě

Rozvedená hvězda Prezidentky Vanda Chaloupková: Ukázala nového chlapa! Rozvedená hvězda Prezidentky Vanda Chaloupková: Ukázala nového chlapa! Letos na Valentýna oznámila rozvod s manželem Oskarem a už toká s novým chlapem. Herečka známá ze se... číst článek
Proč je Prezidentkou zrovna Aňa Geislerová? Režisér se mě bojí, přiznala herečka Proč je Prezidentkou zrovna Aňa Geislerová? Režisér se mě bojí, přiznala herečka Slavnostní premiéra komedie Prezidentka se ve středu odehrála ve velkém sále Lucerny a od publika se... číst článek
Mejdan po premiéře Prezidentky: »Ovíněná« první dáma a odhalené prso bodyguardky! Mejdan po premiéře Prezidentky: »Ovíněná« první dáma a odhalené prso bodyguardky! To by, pane, byla prezidentka! Aňa Geislerová (46) válela nejenom ve filmu jako hlava státu, ale i n... číst článek

Další Filmaři

zobrazit profil Michal Nohejl
Michal Nohejl
zobrazit profil Václav Marhoul
Václav Marhoul
zobrazit profil Miro Šifra
Miro Šifra
zobrazit profil Věra Jordánová
Věra Jordánová
zobrazit profil Vladimír Skórka
Vladimír Skórka
zobrazit profil Fero Fenič
Fero Fenič
zobrazit profil Karin Babinská
Karin Babinská
zobrazit profil Kryštof Mucha
Kryštof Mucha