Jaroslav Bžoch

Jaroslav Bžoch

Datum narození: 30. 11. 1983
Místo narození: Teplice
Profese: politik hnutí ANO 2011, ragbista, manažer
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Politik hnutí ANO 2011 Jaroslav Bžoch, mistr ČR v rugby league, v parlamentních volbách 2021 obhájil poslanecký mandát. Zvolen byl v Ústeckém kraji.

Absolvoval obor mechanik - operátor sklářských strojů na střední škole v rodných Teplicích a vystudoval ekonomii na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. V manažerské práci v oboru logistiky a námořních a leteckých přeprav Jaroslav Bžoch zúročil své zkušenosti z Nového Zélandu.

Jaroslav Bžoch ODS vyměnil za ANO 

Dlouholetý reprezentant v rugby league a mistr ČR Jaroslav Bžoch působí v týmu RLC Dragons Krupka. Dříve hrál také v cizině.

Po čtyřech letech v ODS Jaroslav Bžoch stál u zrodu hnutí ANO 2011, jehož se stal členem. V letech 2014 až 2018 zasedal v Zastupitelstvu města Teplice, v letech 2016 až 2018 v Zastupitelstvu Ústeckého kraje.

V parlamentních volbách 2017 Jaroslav Bžoch pro hnutí ANO 2011 vybojoval křeslo v dolní komoře, které ve volbách 2021 obhájil.

Kromě rugby league je koníčkem Jaroslava Bžocha crossfit.

O JAROSLAVU BŽOCHOVI ČTĚTE ZDE>>

S manželkou NikolouJaroslav Bžoch syna a dceru.

 

Články o celebritě

ANO vede do eurovoleb „naše Klára“. Potěší, či zklame Dostálová šéfa Babiše? ANO vede do eurovoleb „naše Klára“. Potěší, či zklame Dostálová šéfa Babiše? Jedničkou ANO v eurovolbách 2024 se stala exministryně pro místní rozvoj a místopředsedkyně Poslanec... číst článek
Jana Nagyová: Po soudní výhře s Babišem u Čapího hnízda boj o Brusel! Na volitelném místě Jana Nagyová: Po soudní výhře s Babišem u Čapího hnízda boj o Brusel! Na volitelném místě Pro Janu Nagyovou stejně jako pro Andreje Babiše (ANO) požadoval státní zástupce Jaroslav Šaroch pod... číst článek
Dostálová a Bžoch v čele kandidátky do eurovoleb, potvrdilo ANO. Nechybí ani Nagyová Dostálová a Bžoch v čele kandidátky do eurovoleb, potvrdilo ANO. Nechybí ani Nagyová Kandidátku hnutí ANO pro červnové volby do Evropského parlamentu povede bývalá ministryně pro místní... číst článek

Další Politici

zobrazit profil Věra Adámková
Věra Adámková
zobrazit profil Ivo Pojezný
Ivo Pojezný
zobrazit profil Libor Hoppe
Libor Hoppe
zobrazit profil Alexandr Bortnikov
Alexandr Bortnikov
zobrazit profil Josef  Pravda
Josef Pravda
zobrazit profil Jaromír Dědeček
Jaromír Dědeček
zobrazit profil Pavel Karpíšek
Pavel Karpíšek
zobrazit profil Pavel Telička
Pavel Telička