Jaroslav Bžoch

Jaroslav Bžoch

Datum narození: 30. 11. 1983
Místo narození: Teplice
Profese: politik hnutí ANO 2011, ragbista, manažer
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Politik hnutí ANO 2011 Jaroslav Bžoch, mistr ČR v rugby league, v parlamentních volbách 2021 obhájil poslanecký mandát. Zvolen byl v Ústeckém kraji.

Absolvoval obor mechanik - operátor sklářských strojů na střední škole v rodných Teplicích a vystudoval ekonomii na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. V manažerské práci v oboru logistiky a námořních a leteckých přeprav Jaroslav Bžoch zúročil své zkušenosti z Nového Zélandu.

Jaroslav Bžoch ODS vyměnil za ANO 

Dlouholetý reprezentant v rugby league a mistr ČR Jaroslav Bžoch působí v týmu RLC Dragons Krupka. Dříve hrál také v cizině.

Po čtyřech letech v ODS Jaroslav Bžoch stál u zrodu hnutí ANO 2011, jehož se stal členem. V letech 2014 až 2018 zasedal v Zastupitelstvu města Teplice, v letech 2016 až 2018 v Zastupitelstvu Ústeckého kraje.

V parlamentních volbách 2017 Jaroslav Bžoch pro hnutí ANO 2011 vybojoval křeslo v dolní komoře, které ve volbách 2021 obhájil.

Kromě rugby league je koníčkem Jaroslava Bžocha crossfit.

O JAROSLAVU BŽOCHOVI ČTĚTE ZDE>>

S manželkou NikolouJaroslav Bžoch syna a dceru.

 

Články o celebritě

Čeští europoslanci: Nováčky Turek, Babišova Nagyová i Kolář. Pokračují Konečná a jediná Pirátka Čeští europoslanci: Nováčky Turek, Babišova Nagyová i Kolář. Pokračují Konečná a jediná Pirátka Nová sestava 21 českých europoslanců nabízí řadu nováčků, kteří se do Bruselu probojovali v eurovolb... číst článek
Přehledně: Kdo je mezi 21 zvolenými europoslanci? A detailní výsledky eurovoleb v Česku i Bruselu Přehledně: Kdo je mezi 21 zvolenými europoslanci? A detailní výsledky eurovoleb v Česku i Bruselu Kdo všechno byl zvolen do europarlamentu? Během tiskovky Českého statistického úřadu se Češi dozvědě... číst článek
Euforie v zákulisí ANO: Objímání, Babiš v šoku, Jermanová v slzách a Nagyová od soudu k Bruselu Euforie v zákulisí ANO: Objímání, Babiš v šoku, Jermanová v slzách a Nagyová od soudu k Bruselu Euforické momenty a oslavy zažil štáb hnutí ANO během eurovoleb 2024. Předseda Andrej Babiš označil ... číst článek

Další Politici

zobrazit profil Alžběta Pomořanská
Alžběta Pomořanská
zobrazit profil Jan  Foldyna
Jan Foldyna
zobrazit profil Tomáš Fiala
Tomáš Fiala
zobrazit profil Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg
zobrazit profil Kamala Harris
Kamala Harris
zobrazit profil Vítězslav Jandák
Vítězslav Jandák
zobrazit profil Zdeněk Geist
Zdeněk Geist