Kateřina Etrychová

Kateřina Etrychová

Datum narození: 20. 12. 1986
Profese: novinářka, producentka, moderátorka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Kateřina Etrychová se proslavila jako snad jediná Češka, která si dopisovala se slavnou francouzskou hereckou hvězdou Jeanem-Paulem Belmondem.

Již během studií žurnalistiky na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze Kateřina Etrychová absolvovala stáže ve France Télévisions a v americké talk show The McLaughlin Group.

Etrychová komentovala dění ve Francii

Nejprve Kateřina Etrychová působila jako rozhlasová zahraniční zpravodajka, posléze pracovala v zahraniční redakci České televize. Moderovala pořad Horizont ČT24 a komentovala zejména dění ve Francii.

Spolumajitelka nezávislého filmového studia Aquarius Pictures Kateřina Etrychová roku 2017 začala moderovat debaty pro veřejnost Café Evropa, jejichž cílem je neformálním způsobem zatraktivnit diskutování o evropských tématech s širokým okruhem posluchačů.

Kateřina Etrychová začala i učit

Napsala román Můj báječný život (2018) s podtitulem: O lásce. O sexu. O mužích. O kamarádkách. Prostě o životě. Roku 2020 se manažerka komunikace Francouzského velvyslanectví v ČR Kateřina Etrychová stala i pedagožkou - na FSV UK začala vyučovat krizovou žurnalistiku.

Pozornost médií Kateřina Etrychová upoutala tím, že si od roku 2009 pravidelně dopisovala s Jeanem-Paulem Belmondem. Poslední dopis od něj dostala 15. ledna 2021. Jeden z nejslavnějších francouzských herců zemřel 6. září 2021.

O KATEŘINĚ ETRYCHOVÉ ČTĚTE ZDE>>

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Gina Lollobrigida
Gina Lollobrigida
zobrazit profil Markéta Konvičková
Markéta Konvičková
zobrazit profil Milan Kožíšek
Milan Kožíšek
zobrazit profil Makram Matragi
Makram Matragi
zobrazit profil Jiří Horák
Jiří Horák
zobrazit profil Rudolf Hrušínský st.
Rudolf Hrušínský st.
zobrazit profil Lubomír Traub
Lubomír Traub