Zuzana Žilinčíková

Přezdívka: Zuzanita
Profese: influencerka

Související celebrity

Životopis

Zuzana Žilinčíková alias Zuzanita se proslavila nejen díky zábavným pořadům TV JOJ, ale zejména svými plastikami, jako silikonovými ňadry a zvětšeným pozadím.

Slovenská influencerka Zuzana Žilinčíková vystupovala v seznamovací show Take Me Out jako jedna z dívek, které si hledají partnera. Zařadila se mezi výrazné účastnice tohoto pořadu, a to především díky svému obrovskému poprsí, jež blonďatá koketa dávala patřičně na odiv.

O ZUZANĚ ŽILINČÍKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Kromě již zmíněné show se Zuzana Žilinčíková, na sociálních sítích známá jako Zuzanita, která dříve byla údajně téměř plochá, účastnila i dalších zábavných pořadů slovenské televizní stanice JOJ.

Žilinčíková má zadek za 15 tisíc eur

Jak se ukázalo, Zuzana Žilinčíková zatoužila po postavě ve tvaru přesýpacích hodin. Za pozadí podobné Kim Kardashian zaplatila dobrých 15 tisíc eur (367 tisíc korun). Kvůli operaci, kterou jí plastičtí chirurgové nasázeli do zadku bezmála 700 mililitrů silikonu, musela jet až do Španělska.

V březnu 2022 přišla média s tím, že ji nákladný zákrok zaplatil její přítel, téměř o generaci mladší Jozef H., jemuž dala krátce po zákroku kopačky.

Na svém Instagramu Zuzana Žilinčíková fanoušky pravidelně dráždí obnaženými a provokativními fotkami či videi. Z kritiků, kteří jí píší, že je vulgární a přehání to, si prý hlavu nedělá.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Dominik Roubínek
Dominik Roubínek
zobrazit profil Naděžda Franková
Naděžda Franková
zobrazit profil Jiří Dienstbier ml.
Jiří Dienstbier ml.
zobrazit profil Jan Hrnčíř
Jan Hrnčíř
zobrazit profil Jitka Bártů
Jitka Bártů
zobrazit profil Daniela Révai
Daniela Révai