Zoran Pingel

Zoran Pingel

Datum narození: 17. 3. 1999
Místo narození: Hamburk, Německo
Profese: herec
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Zoran Pingel se stal jednou z klíčových postav seriálu z produkce Prime Video Gryf (Hohlbeins - Der Greif), natočeném na motivy bestselleru Wolfganga Hohlbeina.

Navštěvoval Stadtteilschule Niendorf, kterou absolvoval v roce 2015. První roli Zoran Pingel dostal v roce 2015 v jedné z epizod v seriálu, který u nás známe jako Místo činu.

V roce 2017 se Zoran Pingel objevil v celovečerním dobrodružném krimi Die Pfefferkörner und der Fluch des schwarzen Königs (Cesta za černými rytíř) z roku 2017, jinak také v úspěšných seriálech Kobra 11 či Kitz.

Zahrál si v romantickém snímku Bonnie & Bonnie (2019), v TV komedii Karla, Rosalie und das Loch in der Wand či v pohádce Sechs auf einen Streich: Die Gänseprinzessin (2022). Jednu z ústředních postav Zoran Pingel ztvárnil v seriálu z produkce Prime Video Gryf (Hohlbeins - Der Greif) z roku 2023.

V tomto projektu, natočeném na motivy bestselleru Wolfganga Hohlbeina, Zoran Pingel dostal roli Mema, jednoho ze tří looserů, kteří objeví fantastický svět zvaný Černá věž, kde si Gryf, příšera ničící svět, nemilosrdně podmaňuje všechny živé tvory.

 

 

Další Herci

zobrazit profil Boris Rösner
Boris Rösner
zobrazit profil Lucie Zedníčková
Lucie Zedníčková
zobrazit profil Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
zobrazit profil Alan Ritchson
Alan Ritchson
zobrazit profil Robert Sheehan
Robert Sheehan
zobrazit profil Hilary  Duff
Hilary Duff
zobrazit profil Petra Vajdová
Petra Vajdová
zobrazit profil Miroslav Šimůnek
Miroslav Šimůnek