Clara McGregor

Profese: herečka, producentka

Související celebrity

Životopis

Clara McGregor se svým otcem Ewanem McGregorem na 57. MFF Karlovy Vary uvedla drama Druhá šance, v němž společně hráli. Podílela se i na jeho produkci.

Na filmovém plátně Clara McGregor (narozena v únoru 1996) debutovala v roce 2018 menší rolí ve fantasy komedii Kryštůfek Robin, kde hrál i její otec Ewan McGregor, a jednou z vedlejších postav v hudebním dramatu Groove.

O CLAŘE McGREGOR ČTĚTE ZDE>>

Zahrála si v několika krátkometrážních snímcích, jako např. Maestro (2020), v němž se Clara McGregor potkala s Karlem Dobrým.

S otcem se Clara McGregor objevila též v krimi thrilleru The Birthday Cake (2021). Jednu z ústředních postav ztvárnila v dramatu Reefa (2021).

Na 57. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary Clara McGregor se svým otcem Ewanem McGregorem uvedla drama Druhá šance (2023). Snímek se stal jejím produkčním debutem.

V roadmovie Druhá šance Clara McGregor a Ewan McGregor zpodobnili otce a dceru, kteří od sebe byli dlouho odloučeni a vydávají se na cestu ze San Diega do Nového Mexika. Po letech k sobě hledají vztah skrze dívčiným problémům se závislostí.

 

Další Herci

zobrazit profil David Švehlík
David Švehlík
zobrazit profil Pavel Zedníček
Pavel Zedníček
zobrazit profil Jiří Mádl
Jiří Mádl
zobrazit profil Tomáš Dalecký
Tomáš Dalecký
zobrazit profil Antonio Banderas
Antonio Banderas
zobrazit profil Lída Němečková
Lída Němečková
zobrazit profil Eva Horská
Eva Horská
zobrazit profil Pavel Liška
Pavel Liška