Charlie Vickers

Charlie Vickers

Datum narození: 24. 10. 1992
Místo narození: Melbourne, Austrálie
Profese: herec
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Charlie Vickers se proslavil rolemi v historickém seriálu Medici, ve filmu Pozdrav z Palm Beach a ve fantasy sérii Amazon Prime The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Studoval umělecký obor na RMIT University v Melbourne a účinkoval v amatérských divadelních představeních. Charlie Vickers absolvoval konkurz na britskou divadelní školu, který se konal v Sydney.

Na filmovém plátně Charlie Vickers debutoval v australském snímku Pozdrav z Palm Beach z roku 2019. Tehdy již hrál Guglielma Pazziho v několika epizodách italského-britského životopisného seriálu společnosti Netflix Medici, který v televizi poprvé běžel v letech 2016 až 2019.

Ve fantasy seriálu Amazon Prime Pán prstenů: Prsteny moci (The Lord of the Rings: The Rings of Power), který měl premiéru v září 2022, Charlie Vickers dostal roli Saurona (lidský převlek Temného pána Halbranda).

V miniseriálové adaptaci románu Holly Ringland Ztracené květiny Alice Hart (The Lost Flowers of Alice Hart) z roku 2023 Charlie Vickers přijal jednu z výrazných postav.

 

Další Herci

zobrazit profil Dana Bartůňková
Dana Bartůňková
zobrazit profil Braňo Holiček
Braňo Holiček
zobrazit profil Hana Maciuchová
Hana Maciuchová
zobrazit profil Jeremy Renner
Jeremy Renner
zobrazit profil Daniel Craig
Daniel Craig
zobrazit profil Jan Teplý mladší
Jan Teplý mladší
zobrazit profil Filip Čapka
Filip Čapka
zobrazit profil Jennifer Lopez
Jennifer Lopez