Helena Zeťová

Datum narození: 7. 11. 1980
Místo narození: Valašské Meziříčí
Výška: 180 cm
Profese: zpěvačka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Rebelka Helena Zeťová utekla v patnácti letech z domova. Stala se z ní rockerka. S Terezou Černochovou a Terezou Kerndlovou v něm zazářily s písní I’m So Excited. Vzniklo trio Black Milk, kterým se proslavila.

Zpěvačka a herečka Helena Zeťová se proslavila její účastí v kapele Black Milk, kde zpívala s Terezou Černochovou a Terezou Kerndlovou. Na dvě alba nahrály úspěšné singly Modrej dým, Pár nápadů či Sedmkrát. V roce 2005 se však skupina rozpadla. Zeťová vyrazila na sólovou dráhu s deskou Ready To Roll. S písní Unstoppable (Impossible) obsadila přední místa českých hitparád. V roce 2005 získala v anketě Český slavík titul Skokana roku. O tři léta později vydala druhé album Crossing Bridges.

V roce 2011 zasedla Zeťová do poroty pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. Mezi její bývalé partnery patří hokejový forvard Jaroslav Bednář, se kterým si však podle všeho užila své, odnikatel Martin Svoboda, rocker Roman Izaiáš nebo Řek Dimitri. Nevlastním otcem Zeťové je zpěvák a skladatel Lešek Semelka. V roce 2011 nazpívala postavu "Dívka sen" v prvním českém 3D filmu V Peřině, který se odehrával v jihočeském Písku. Poslední roky se však v české republice téměř neukazuje a když se tak stane, je to spíše svátek.

Sama přiznává, že poslední dobou je tady častěji kvůli připravované desce. Ke konci roku 2014 by tak mohlo být nové album již připravené. Nyní zpěvačka žije v řecké Soluni a k tomu si udržuje letní byt, vzdálený asi sto kilometrů, v jednom malém letovisku.

 

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Tomáš Ortel
Tomáš Ortel
zobrazit profil Bohuš Matuš
Bohuš Matuš
zobrazit profil Athina Langoska
Athina Langoska