Petra Svoboda

Datum narození: 24. 2. 1983
Místo narození: Soběslav
Výška: 165 cm
Profese: modelka, moderátorka, playmate
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Petra Svoboda začínala jako modelka a playmate časopisu Playboy, pro nějž nafotila pěkně žhavé snímky. Zazářila jako moderátorka zpráv na TV Nova.

Na TV Nova začínala jako rosnička, tedy moderátorka Počasí. Diváci si ji velmi rychle oblíbili. A tak uplynulo jen pár měsíců a Petra Svoboda, rozená Petra Mojtová, se ve svých třiceti letech postavila za pult poledních a odpoledních Televizních novin. To se psal rok 2013.

PETRA SVOBODA - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Petra Svoboda žila v Abú Dhabí

Vzdělání Petra Svoboda získala na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů v Praze, kde dosáhla na bakalářský titul. Koncem 90. let  20. století začala s profesionální novinařinou, působila v několika magazínech.

Dva roky Petra Svoboda žila ve Spojených Arabských Emirátech v Abú Dhabí, kde pracovala jako PR manažerka u firmy, která zprostředkovávala půjčování luxusních lodí. Do Česka se vracela kvůli své lásce, budoucímu manželovi Janu Svobodovi.

Pro Playboy Petra Svoboda úplně nahá?

Do povědomí především pánské veřejnosti se Petra Svoboda zapsala již jako mladinká, kdy nafotila sérii pěkně žhavých fotek.

V roce 2008 se stala playmate časopisu Playboy a o dva roky později se objevila i v jeho exkluzivním obrázkovém vydání. Aby byl dojem opravdu skvělý, nechala si Petra Svoboda vylepšit poprsí silikonem.

O PETŘE KŘIVKOVÉ-SVOBODA ČTĚTE ZDE>>

Petra Svoboda se vdávala dvakrát

Za manažera Jana Svobodu se Petra Svoboda vdala v roce 2010. Porodila mu dceru Ráchel (*2011). Svého budoucího muže poznala na tiskové konferenci, kterou Jan Svoboda pořádal. Dohromady se ale dali až dva roky poté, pak spolu další dva roky chodili, než se vzali. Jejich vztah skončil závěrem roku 2013 rozvodem.

V květnu 2019 se Petra Svoboda provdala za přítele Ondřeje Křivku. V srpnu 2019 mu porodila syna Eduarda.

 

Články o celebritě

Vendula Pizingerová (51): Chtěla bych se zbavit všech hodnocení! Vendula Pizingerová (51): Chtěla bych se zbavit všech hodnocení! V poslední době toho bylo na ni víc než dost. Vendula Svobodová (51) toho musela za svůj život překo... číst článek
Vendula Pizingerová (51) po obviněních napsaných v knize Petra Svobody... Vendula Pizingerová (51) po obviněních napsaných v knize Petra Svobody...  V poslední době toho bylo na ni víc než dost. Vendula Svobodová (51) toho musela za svůj život přek... číst článek
Souboj výstřihů na galavečeru podnikatelů: Mesarošová tasila silikony, hluboký dekolt Elis i Svobody Souboj výstřihů na galavečeru podnikatelů: Mesarošová tasila silikony, hluboký dekolt Elis i Svobody Hned několik krásek, jako Eliška Mrázová (29), Kateřina Votavová (36) či Petra Svoboda (40), se kvůl... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Matěj Misař
Matěj Misař
zobrazit profil Tomáš Novotný
Tomáš Novotný
zobrazit profil Laďka Něrgešová
Laďka Něrgešová
zobrazit profil Martina Jandová
Martina Jandová
zobrazit profil Šárka Kubelková Volemanová
Šárka Kubelková Volemanová
zobrazit profil Horst Fuchs
Horst Fuchs
zobrazit profil Michal Jagelka
Michal Jagelka
zobrazit profil Anna Wetlinská
Anna Wetlinská