Související celebrity

Životopis

Aneta Krejčíková byla obdařena nejen talentem, ale i přednostmi, za které se rozhodně nestydí. V rouše Evině ohromila třeba ve filmu Poupata.

Odmalička měla Aneta Krejčíková sen stát se herečkou. A ten se jí vyplnil. Dostala se na Pražskou konzervatoř, kde studovala hudebně-dramatický obor. Přihlásila se ale také do herecké agentury, díky čemuž se už ve čtrnácti letech objevila v seriálu Ulice TV Nova jako Gábina Pumrová (kde poprvé odhalila, už jako zletilá, své přednosti).

ANETA KREJČÍKOVÁ - VE VŠIVÁCÍCH UKÁZALA KLÍN

Aneta Krejčíková předvedla striptýz

Zařadila se mezi vnadné české herečky, podobně jako Marika Procházková, Miluše Bittnerová či Lenka ZahradnickáAneta Krejčíková se předvedla v seriálech Trapasy, Kriminálka Anděl, Cesty domů, Obchoďák či ve filmech Zastřený hlas, Boží pole s.r.o., Láska je láska, Modelky s.r.o., Špindl nebo Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

V nejlepším snímku roku 2011 (získal čtyři České lvy) Poupata Aneta Krejčíková vystřihla odvážné striptýzové vystoupení.

V Tvojí tváři byla Krejčíková čtvrtá

Aneta Krejčíková se také zapojila do kampaně cílené proti násilí na ženách, která nese název Nenechte si ubližovat, a stala se jednou z jejích tváří.

Byla jednou z osmi soutěžících v show Tvoje tvář má známý hlas, tedy v její čtvrté řadě. Vítězkou se tehdy stala Berenika KohoutováAneta Krejčíková skočila na čtvtém místě.

O ANETĚ KREJČÍKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Na Valentýna 2017 se Aneta Krejčíková zasnoubila se svým přítelem Ondřejem, který se živí jako fitness trenér. Začátkem září 2018 mu porodila syna Bena. Počátkem dubna se dvojice stala rodiči podruhé, herečka přivedla na svět dceru Antonii

 

Další Herci

zobrazit profil Jiří Kodet
Jiří Kodet
zobrazit profil Tereza Srbová
Tereza Srbová
zobrazit profil Emma Watson
Emma Watson
zobrazit profil Lenka Vacvalová
Lenka Vacvalová
zobrazit profil Melissa Rauch
Melissa Rauch
zobrazit profil Willa Fitzgerald
Willa Fitzgerald
zobrazit profil Daniel Craig
Daniel Craig
zobrazit profil Viktor Dvořák
Viktor Dvořák