Kateřina Ujfaluši

Kateřina Ujfaluši

Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Kateřina Ujfaluši, dcera bývalého fotbalového reprezentanta Tomáše Ujfalušiho, se v roce 2023 zařadila mezi hvězdy nováckého seriálu Ulice.

Již v jedenácti letech si Kateřina Ujfaluši zahrála mravenečka v muzikálu Ferda Mravenec. „Je to super, všichni mají krásné kostýmy,“ pochválila si v březnu 2017 školačka.

KATEŘINA UJFALUŠI HRÁLA S DCEROU JANEČKA

Objevila se v epizodě Starostčina volby (2018) seriálu Jaromíra Polišenského Modrý kód. Do několika dílů Kateřinu Ujfaluši obsadila režisérská trojice Jaroslav Fuit, Petr Kolečko a Petr Nikolaev ve své komediální Pálavě (2022).

V Ulici se Ujfaluši sebepoškozuje

V Ulici TV Nova dostala šestnáctiletá Kateřina Ujfaluši roli puberťačky Žofie Duškové, která má psychické problémy a začala je řešit sebepoškozování. K zoufalému činu ji dohnali seriáloví rodiče, respektive jejich rozchod.

„Byla to pro mě velká výzva, protože je to něco, co vůbec nemám prožité a je to strašně těžké si to nějak představit. Tím pádem je to i hrozně těžké nějak zahrát tak, aby to bylo věrohodné a aby to zároveň bylo cítit, jako že to je fakt ze mě. Jsem ráda, že se tohle téma otevřelo, protože si myslím, že je hodně aktuální. Vím, že hodně lidí v mém věku se s tím potýká, že je to nějaká jejich forma úniku a úlevy. Já sama s tím naštěstí nemám žádný zkušenosti ani z mého okolí,“ řekla Kateřina Ujfaluši Blesku pro ženy.

O KATEŘINĚ UJFALUŠI ČTĚTE ZDE>>

Kateřina Ujfaluši je dcerou bývalého českého fotbalového obránce, reprezentanta a odchovance SK Sigma Olomouc Tomáše Ujfalušiho.

 

Další Herci

zobrazit profil Jan Přeučil
Jan Přeučil
zobrazit profil Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
zobrazit profil Josha Stradowski
Josha Stradowski
zobrazit profil Michal Pešek
Michal Pešek
zobrazit profil Claudia Cardinale
Claudia Cardinale
zobrazit profil Jitka Asterová
Jitka Asterová
zobrazit profil Andrew Garfield
Andrew Garfield