Nikol Kouklová

Datum narození: 2. 1. 1990
Místo narození: Praha
Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Půvabná zrzka Nikol Kouklová je jedna z mála českých hereček, která prý nekouří a nepije. Za muže si vzala Karla Heřmánka mladšího. Oba se v televizi zviditelnili v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Nekouřím,  jsem abstinentka a maso v jídelníčku nemám,“ svěřila se v médiích Nikol Kouklová, která si v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 zahrála sestřičku Báru Barešovou. Tam si dala i svou první postelovou scénu s kolegou hercem Petrem Konášem v roli doktora Roberta Šamberu.

NIKOL KOUKLOVÁ SE VDALA

Nikol Kouklová se narodila v Praze. Herectví se začala věnovat v roce 1998 jako žákyně dramatického kroužku na Základní umělecké škole v Praze u Z. Oubramové. V 11 letech byla přijata na taneční konzervatoř, ale po pár dnech se z ní rozhodla odejít, protože se jí nezdálo, že by pro ní tanec bylo to pravé povolání. Zůstal však její velkou vášní a dodnes se mu intenzivně věnuje (studium na newyorské škole Stella Adler Studio of Acting, spolupráce s DAP Company, Surrealis company, externí spolupráce ve Vinohradském divadle, Divadlo Archa). Mezi její další zájmy patří zpěv, bloggování a cestování.

Vystudovala humanitní gymnázium. Na uměleckou školu se vrátila v šestnácti letech, tentokrát ale na studium herectví na Pražskou konzervatoř, kde nastoupila do ročníku F. Laurina a J. Tesařové. V roce 2009 se dostala na DAMU do ročníku k Evy Salzmannové a školu ukončila absolvenstkými rolemi v divadle DISK v představeních Punk Rock a Buchty a bohyně. Prošla několika pražskými scénami - Divadlo Bez zábradlí, Městská divadla pražská, Národní divadlo. Spolupracuje také na projektech na alternativní scény.

Z jejích filmových zkušeností jmenujme např. Normal (2008), Holka 180 (2010) nebo snímek Lovci a oběti (2013). Zahrála si také v několika českých seriálech, z nichž nejvýraznější příležitost dostala v Ordinaci v růžové zahradě, kde ztvárnila postavu Barbory Barešové. Spolupracovala i se zahraničními produkcemi, a to na projektech Die Rebellin (2009), Royal Affair (2012), 1854 (2013) a Legends (2015).

V polovině roku 2015 si za manžela vzala Karla Heřmánka jr., syna slavných a úspěšných rodičů herce a režiséra Karla Heřmánka a moderátorky, mana.žerky rodinného podniku – Divadla Bez zábradlí – Hany Heřmánkové, rozené Vávrové.

 

Články o celebritě

Gondíková vyrazila s dcerou do kina: To je podoba! Gondíková vyrazila s dcerou do kina: To je podoba! Jen co Adéla Gondíková (50) se svou dcerou Nelly Brouskovou (19) vstoupily do multikina na premiéru ... číst článek
»Slavnostní« premiéra Můžem i s mužem? »Mandarinka«, recyklovaný outfit a Kaira jako nová Třeštíková! »Slavnostní« premiéra Můžem i s mužem? »Mandarinka«, recyklovaný outfit a Kaira jako nová Třeštíková! Premiéra komedie Můžem i s mužem v pražské Lucerně doslova praskala ve švech! Na místo dorazila řada... číst článek
Slaměná vdova Nikol Kouklová: Manžel Karel Heřmánek frnkl do USA! Slaměná vdova Nikol Kouklová: Manžel Karel Heřmánek frnkl do USA! Už dva týdny je sama bez manžela Nikol Kouklová. Manžel, herec Karel Heřmánek je pracovně v Americe.... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Michaela Pecháčková
Michaela Pecháčková
zobrazit profil Clint Eastwood
Clint Eastwood
zobrazit profil Jan Novotný
Jan Novotný
zobrazit profil Anna Šišková
Anna Šišková
zobrazit profil Vincent D'Onofrio
Vincent D'Onofrio
zobrazit profil Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
zobrazit profil Patrik Holubář
Patrik Holubář
zobrazit profil Vladimír Ráž
Vladimír Ráž