Daniela Dejdarová

Daniela Dejdarová

Datum narození: 1. 11. 1970
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Daniela Dejdarová je vystudovaná právnička a bývalá modelka, která tvoří pár s českým hercem Martinem Dejdarem už od roku 1992. Dvojice spolu má dvě děti.

Daniela Dejdarová (roz. Švábová) je česká bývalá modelka, tanečnice, vystudovaná právnička a manželka českého herce, komika a moderátora Martina Dejdara. V roce 1998 mu porodila syna Matěje, který hraje hokej, v roce 2005 pak dceru Sáru.

Daniela Dejdarová nežije v idylce. Její bratr, Michael Šváb, je totiž velmi problémový. Jeho dluhy i život v rozporu se zákonem se snažila Dejdarová s manželem řešit a bratrovi pomáhat. Šváb s Dejdarem založili produkční firmu M.D.M. Production, natočili film Panství (1999), který měl na starosti právě Šváb. Projekt ale skončil obrovským dluhem, který musel ze svého zatáhnout herec.

Daniela Dejdarová s manželem se Švába zřekli kvůli tomu, že je zapletený do brutální vraždy podnikatele Petra Vlacha, za což mu hrozí doživotí či do zmizení šéfa soutěže Miss ČR Jana Moťovského. Ukázalo se, že Michael Šváb je šéfem gangu, který unášel bohaté podnikatele.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Jaroslav Bednář
Jaroslav Bednář
zobrazit profil Jana Kratochvílová
Jana Kratochvílová
zobrazit profil Viktor Preiss
Viktor Preiss
zobrazit profil Tomáš Staněk
Tomáš Staněk
zobrazit profil Michal Malátný
Michal Malátný
zobrazit profil Jan Blatný
Jan Blatný
zobrazit profil Andrea Třeštiková
Andrea Třeštiková
zobrazit profil Reeva Steenkamp
Reeva Steenkamp