Pavel Kožíšek

Datum narození: 17. 9. 1970
Místo narození: Hořice
Profese: iluzionista, principál Divadla kouzel
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Čaroděj a iluzionista Pavel Kožíšek, který řeže lidi vejpůl, prostupuje obřím ventilátorem, krade hodinky i podprsenky, s triky začal už v jedenácti letech.

Veřejně vystupovat začal v roce 1986. Svými kouzly šokoval i v Polsku, Itálii nebo v Německu. V sedmnácti vyhrál Pavel Kožíšek mezinárodní cenu kouzel Grand Prix. Poté vystudoval Filosofickou fakultu UK v Praze. Vystupuje v televizi i ve vlastním divadle. V roce 2009 se stal šéfem všech kouzelníků, když vyhrál kandidaturu na prezidenta Českého magického svazu.

PAVEL KOŽÍŠEK - JAK ZASTŘELIL SOUSEDA

Sílu mysli i rychlost pohybů předváděl hlavně v Japonsku, kde vytvořil první Divadlo magie. V té době byl už Pavel Kožíšek Mistrem republiky i Mistrem světa v zábavnosti.

V roce 2003 vybudoval mág Pavel Kožíšek české Divadlo kouzel – Magic Hall. Největším trhákem je vzrušující a napínavé představení Magická esa, při kterém mu sekundují modelky Hana Mašlíková nebo Martina Dvořáková. Spolupracovala s ním i Martina Poulíčková. Pro děti Pavel Kožíšek pořádá i kouzelnický tábor.

O PAVLU KOŽÍŠKOVI ČTĚTE ZDE>>

V televizi se Pavel Kožíšek předvedl už více než stokrát. Kouzelníka Pavla si zahrál ve filmu Černí baroni režiséra Juraje Herze.

Jeho žena Lucie Kožíšková vlastní salón pro psy. Manželovi porodila syny Matyáše a Jakuba.

 

Články o celebritě

Střípky týdne: Lucie Benešová se pochlubila vnučkou!   Střípky týdne: Lucie Benešová se pochlubila vnučkou! Nic krásnějšího pro ni neexistuje. Lucie Benešová (48) sama vychovala čtyři děti, ale to ji ani přin... číst článek
Tři roky po smrti Dana Nekonečného (†52): Byly v tom drogy? Testy z toxikologie hovořily jasně! Tři roky po smrti Dana Nekonečného (†52): Byly v tom drogy? Testy z toxikologie hovořily jasně! Jsou to již tři roky, co se na věčnost odebral samozvaný král rozkoše Daniel Nekonečný (†52). Slavný... číst článek
Paradox kompenzací: Čerpal je i Landa, kterého Havlíček nazval magorem. Co další „slavní“? Paradox kompenzací: Čerpal je i Landa, kterého Havlíček nazval magorem. Co další „slavní“? Miliony pro společnosti, desítky tisíc pro jednotlivce. Ministerstvo průmyslu a obchodu pod vedením ... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Lela Lenka Geislerová
Lela Lenka Geislerová
zobrazit profil Sabrina Harris
Sabrina Harris
zobrazit profil Michael Kratochvíl
Michael Kratochvíl
zobrazit profil Natálie Otáhalová
Natálie Otáhalová
zobrazit profil Erika Bornová
Erika Bornová
zobrazit profil Matěj Forman
Matěj Forman
zobrazit profil Milan Ležák
Milan Ležák
zobrazit profil Milan Knížák
Milan Knížák