Iveta Vítová

Datum narození: 14. 5. 1983
Místo narození: Třeboň
Profese: moderátorka, modelka, Česká Miss 2009
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Iveta Vítová, rozená Lutovská, se nejprve stala Miss Model of the World 2007. Dva roky nato zvítězila v soutěži krásy Česká Miss, což nastartovalo její kariéru topmodelky a moderátorky.

Od svých čtrnácti let se Iveta Lutovská věnovala modelingu. Po na Vyšší odborné škole v Českých Budějovicích studovala obor Sociální a masová komunikace na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze.

IVETA VÍTOVÁ O VYHAZOVU SUCHONĚ

Moderovat Vítová začala roku 2012

Má za sebou několik soutěží krásy. Na Miss České republiky 2004 se Iveta Lutovská probojovala mezi finalistky. V roce 2007 vyhrála Miss Model of the World. Velký úspěch a pozornost jí přinesla Česká Miss 2009, kterou vyhrála. Od té doby se z řadové modelky stala jednou z nejžádanějších v ČR.

Byla tváří automobilové značky Lancia, elektrospotřebičů Whirlpool či Nadace Adra, která pomáhá nemocným v Keni. V televizi se Iveta Lutovská poprvé objevila po svém úspěchu v České Miss 2009 v talk-show Jana Krause Uvolněte se, prosím.

V srpnu 2012 se Iveta Vítová stala moderátorkou zpráv TV Nova.

Iveta Vítová měla autonehodu

Po hororové noci, kdy se do jejího v bydla dobýval lupič, se Ivetě Vítové 17. listopadu 2022 stala další nepříjemnost - měla bouračku.

O IVETĚ VÍTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mezi koníčky Ivety Vítové patří sjíždění řek, sport, cestování a nakupování.

V září 2011 se Iveta Lutovská ani ne po roční známosti provdala za podnikatele Jaroslava Víta, jemuž v roce 2013 porodila dceru Anetu a v roce 2021 syna Matěje. V květnu 2022 moderátorka Blesku prozradila, že se rozvádí.

 

Články o celebritě

Rozvádějící se moderátorka Iveta Vítová: Divočina s kamarádkou! Rozvádějící se moderátorka Iveta Vítová: Divočina s kamarádkou! Moderátorka Novy Iveta Vítová se už dva roky rozvádí s manželem a stále nevidí konec. Aby přišla na ... číst článek
Luxusní Ples v Intru přilákal slavné: Souboj dekoltů! Pohublá Decastelo, sexy Borhyová i Hrubešová! Luxusní Ples v Intru přilákal slavné: Souboj dekoltů! Pohublá Decastelo, sexy Borhyová i Hrubešová! 61. ples konající se v hotelu International nezklamal. Dostavila se na něj celá řada známých tváří -... číst článek
Slavné osobnosti to na Plese v Intru pořádně rozjely: Holčičí jízda Řandové s Decastelo a Fajksovou! Slavné osobnosti to na Plese v Intru pořádně rozjely: Holčičí jízda Řandové s Decastelo a Fajksovou! Luxusní Ples v Intru přilákal slavné tváře, co se předvedly na pomyslném červeném koberci v těch nej... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Kristýna Kubíčková
Kristýna Kubíčková
zobrazit profil Reeva Steenkamp
Reeva Steenkamp
zobrazit profil Amélie Konšelová
Amélie Konšelová
zobrazit profil Sarah Brandner
Sarah Brandner
zobrazit profil Karolína Kurková
Karolína Kurková
zobrazit profil Fanny Neguesha
Fanny Neguesha
zobrazit profil Karolína Krézlová
Karolína Krézlová
zobrazit profil Markéta Divišová
Markéta Divišová