Burak Oymen

Datum narození: 29. 10. 1972
Profese: realitní magnát
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Realitní magnát Burak Oymen se oženil s Terezou Maxovou, světoznámou českou topmodelkou a matkou svých dvou dětí. ANO si pár řekl po několikaletém vztahu v říjnu 2016.

Miliardář tureckého původu Burak Oymen, jehož byznys se týká především realit, bydlel ve Španělsku, Dánsku či na Kypru. Dva roky žil i v Praze, kde se také zamiloval, a to do topmodelky Terezy Maxové. Poprvé se viděli při potápění se žraloky.

BURAK OYMEN A TEREZA MAXOVÁ - POHÁDKOVÁ STAVBA

Po několikaletém vztahu mají Burak Oymen s Terezou Maxovou dvě děti - dceru Mínu (což v turečtině znamená nebe) a syna Aidena. Za svého považuje modelčin manžel i Tobiase, jejího syna z prvního svazku s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem. Rodina tureckého boháče a české star žije střídavě v Monaku, v ČR a jezdí i do jeho vlasti.

Už v roce 2011 se spekulovalo o tom, že se Tereza Maxová a Burak Oymen tajně vzali. Pravdou se to stalo 1. října 2016. Na utajované svatbě bylo mnoho známých tváří, i princ. Krátce poté novomanželé sbalili kufry a odletěli do Indie.

Syn uznávaného tureckého diplomata Burak Oymen strávil většinu svého života v zahraničí. Kromě Kypru, Španělska a Dánska rodina také dva roky žila v Praze. Bylo to v době, kdy tehdejší Československo ovládal totalitní režim, a to kolem roku 1980. Přestože Burak Oymen chodil do mezinárodní školy, čeština pro něj není neznámým jazykem.

 

Články o celebritě

Hvězdný Den otců: Rozparáděný Bruce Willis, parťák Průšové a kila lásky u Štíbrové Hvězdný Den otců: Rozparáděný Bruce Willis, parťák Průšové a kila lásky u Štíbrové V neděli byl Den otců a ani celebrity si neodpustily své slavné tatínky na sociálních sítích alespoň... číst článek
Tereza Maxová (51) předvedla postavičku jako lusk: Takhle čerpá trojnásobná mamina vitamín D! Tereza Maxová (51) předvedla postavičku jako lusk: Takhle čerpá trojnásobná mamina vitamín D! Opravdu tento rok oslaví topmodelka Tereza Maxová své 52. narozeniny?! Rozhodně na to totiž nevypadá... číst článek
Vánoce v Česku budou premiéra: Manžel Maxové uvidí poprvé vraždění kaprů! Vánoce v Česku budou premiéra: Manžel Maxové uvidí poprvé vraždění kaprů! Její nadace letos slaví 25 let, patronka Tereza Maxová (51) zároveň poprvé s rodinou prožije vánoční... číst článek

Další Finančníci

zobrazit profil Jiří Šmejc
Jiří Šmejc
zobrazit profil George Syrovatka
George Syrovatka
zobrazit profil Petr Jelínek
Petr Jelínek
zobrazit profil Nora Mojsejová
Nora Mojsejová
zobrazit profil Karel Vágner mladší
Karel Vágner mladší
zobrazit profil Miroslav Singer
Miroslav Singer