Související celebrity

Životopis

Michaela Nosková v druhé řadě soutěže Česko hledá SuperStar skončila na devátém místě. Poté vydala několik sólových alb a úspěšně se pustila do umělecké tvorby.

Muzikálové herectví studovala zpěvačka Míša Nosková na brněnské Janáčkově akademii. Roli prostitutky Lucy poté ztvárnila v muzikálu Jekyll a Hyde. Zahrála si i v Producentech nebo v temném Draculovi. Hlavní postavu Evy zpívá v muzikálu Děti ráje.

MÍŠA NOSKOVÁ PŘEDVEDLA SILIKONY

Nosková vyhrála Baltic SuperStar

V roce 2011 Míša Nosková skončila na krymském festivalu druhá. Soutěž tehdy sledovali diváci sedmnácti zemí Evropy. O rok později vyhrála Baltic SuperStar konanou v ruském Petrohradě. Poté koncertovala i v Uzbekistánu a Tádžikistánu.

Do repertoáru Michaely Noskové patří krom popu i rock nebo jazz. Mimoto se objevila v operetě Netopýr a Čardášová princezna. Má ráda tanec, sport a Tinu Turner, nesmrtelnou americkou hvězdu.

O MICHAELE NOSKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Projektový manažer Jan Horsák si ji vzal na zámku v Náchodě v létě roku 2010. Jejich dcera Eliška přišla na svět pár týdnů po svatbě. Předtím Míša Nosková chodila s italským zpěvákem Domenico Martuccim della Torre nebo s hercem Janem Křížem.

Po rozvodu s Janem Horsákem se dala dohromady s o sedm let mladším Ondřejem Báborem. Tajná svatba Michaely a Ondřeje Bábory se uskutečnila 1. května na Srí Lance. Byla však neplatná. Ani tento vzah nevydržel. Nedlouho po jeho konci se Míša Nosková opět zamilovala, tentokrát do podnikatele Jindřicha Čandy.

 

Články o celebritě

Smrti zpěvačky Victorie Velvet přihlížely její tři děti Smrti zpěvačky Victorie Velvet přihlížely její tři děti Chystali se za pár dní přijet do Čech, ale už sem nikdy nedorazí. Zpráva o tragické smrti zpěvačky V... číst článek
Eva Burešová šla s pravdou ven: Odtajnila konec seriálu ZOO! Eva Burešová šla s pravdou ven: Odtajnila konec seriálu ZOO! Pro fanoušky primáckého seriálu ZOO je to zdrcující zpráva. Konec jejich oblíbených postav přijde už... číst článek
Miss nevkus Míša Nosková: Vyhledala pomoc odbornice! Miss nevkus Míša Nosková: Vyhledala pomoc odbornice! Přestože se zpěvačka Michaela Nosková (41) pyšní přirozeně vypadajícími silikonovými ňadry, rozhodně... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Radim Schwab
Radim Schwab
zobrazit profil Petr Chovanec
Petr Chovanec
zobrazit profil Frank Sinatra
Frank Sinatra
zobrazit profil Matěj Homola
Matěj Homola
zobrazit profil Taylor Swift
Taylor Swift
zobrazit profil Tamara Klusová
Tamara Klusová
zobrazit profil Soňa Červená
Soňa Červená
zobrazit profil Šárka Vaňková
Šárka Vaňková