Gábina Partyšová

Datum narození: 9. 6. 1978
Místo narození: Brno
Výška: 166 cm
Profese: moderátorka, zpěvačka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Gábina Partyšová byla vdaná za dva zámožné muže - podnikatele Josefa Koktu a milionáře Daniela Farnbauera. Ani jeden z těchto vztahů nevydržel.

Gábinu Partyšovou proslavilo její dvojče Rebeka, která se nikdy nenarodila. Pod jejím jménem mystifikovala diváky jako moderátorka hitparády Eso nebo ankety Český Slavík. Krom toho nahrála několik alb a objevila se i ve filmu.

GÁBINA PARTYŠOVÁ - TAJNÁ SVATBA

Dabovala už v devíti letech

Od čtyř let navštěvovala lidovou školu umění. Od devíti Gábina Partyšová namlouvala dětské role v brněnském dabingovém studiu. V roce 1993 uspěla v hudebním pořadu Jak se rodí hvězdy. První album Gabriela - Hledej Lásku vydala o tři roky později. Následovalo Rebeka - Mý druhý já nebo Rebeka - Flash. V roce 2003 se stala pěveckým Objevem roku.

Chtěla být i krasobruslařkou. Místo toho zabrousila do českého šoubyznysu. Celebrity Gábina Partyšová zpovídala v pořadu Prásk nebo v Top Star Magazínu. Stala se i moderátorkou Snídaně s Novou. Začala také psát do společenského magazínu. Zahrála si v komedii Experti, v krimi Prachy dělaj člověka nebo v seriálu Vyprávěj. Do muzikálu Bídníci nastudovala roli mladé Eponiny.

O GÁBINĚ PARTYŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Dvakrát se vdala za boháče

Gábina Partyšová se v roce 2006 vdala za podnikatele Josefa Koktu (první svatba proběhla ve francouzském Cannes, druhá v Berouně), nicméně jejich vztah nevydržel a v roce 2013 se rozvedli. Mají spolu syna Kristiána.

Podruhé se Gábina Partyšová provdala za milionáře Daniela Farnbauera. I s ním došla k rozvodu. Boháč se vrátil ke své bývalé manželce Lucii, s níž už měl dvě děti, a udělal jí třetí.

 

Články o celebritě

Ples jako Brno: Sexy ženy, diamanty a mňamky od Pohlreicha! Ples jako Brno: Sexy ženy, diamanty a mňamky od Pohlreicha! Ples jako Brno patří mezi nejprestižnější společenské akce a vždy se to tam celebritami jen hemží. K... číst článek
Gábina Partyšová (45) se chlubí: Budu hrát Popelku! Gábina Partyšová (45) se chlubí: Budu hrát Popelku! Nabídka, která se neodmítá! Jednu takovou dostala i moderátorka Gábina Partyšová. Ve svých 45 letech... číst článek
Partyšová o vztahu s vlivným podnikatelem: Jsme spíš milenci Partyšová o vztahu s vlivným podnikatelem: Jsme spíš milenci Moderátorka Gabriela Partyšová (45) je už téměř dva roky šťastná po boku podnikatele Igora Faita. Kl... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Eva Perkausová
Eva Perkausová
zobrazit profil Zdeněk Izer
Zdeněk Izer
zobrazit profil Honza Dědek
Honza Dědek
zobrazit profil Čestmír Strakatý
Čestmír Strakatý
zobrazit profil Michaela Šmídová
Michaela Šmídová
zobrazit profil Pavlína Wolfová
Pavlína Wolfová
zobrazit profil Stanislava Lekešová
Stanislava Lekešová
zobrazit profil Markéta Fialová
Markéta Fialová