Helena Dytrtová

Helena Dytrtová

Datum narození: 12. 1. 1962
Místo narození: Jablonné nad Orlicí
Profese: herečka, zpěvačka, dabérka, režisérka dabingu

Související celebrity

Životopis

Helena Dytrtová je známá univerzální umělkyně. Lidé ji znají jako herečku, zpěvačku a dabérku. Jejím partnerem byl herec Pavel Trávníček, s nímž má syna Pavla.

Po maturitě na pedagogické škole Helena Dytrtová učila v mateřské škole, hrála na housle a vystupovala s taneční skupinou Metronom. Po úspěchu v soutěži Mladá píseň Jihlava přešla do Prahy, kde na konzervatoři studovala zpěv. Hrála s kapelou Tutti. Tehdy se zamilovala do herce Pavla Trávníčka, s nímž má syna. Jejich vztah ale nevydžel.

HELENA DYTRTOVÁ - TRÁVNIČEK ODEŠEL K ŽELENSKÉ

K herectví měla blízko od dětství. Její otec založil ochotnický spolek, v němž hrála i její matka. Jako malá si Helena Dytrtová ráda hrála na televizní hlasatelku. Chodila také do dětského pěveckého sboru, ale také se věnovala atletice a lyžování.

Během své profesionální kariéry se Helena Dytrtová předvedla např. v muzikálech Láska je láska, Obraz Doriana Graye nebo v Elixíru života. Objevila se i v seriálu Kriminálka Anděl.

Helena Dytrtová se stala nejen uznávanou dabérkou, ale také upravuje dialogy a režíruje. Její hlas můžeme slyšet mj. v dramatu Nebezpečná posedlost, v americkém animovaném snímku Lovecká sezóna, ve francouzském thrilleru Spiklenci nebo v seriálech Dr. House, Ally McBealová, Pohotovost či Sezame, otevři se.

O HELENĚ DYTRTOVÉ ČTĚTE ZDE>> 

Z prvního manželství má Helena Dytrtová dceru Pavlínu. Jejím partnerem byl poté herec Pavel Trávníček, s nímž má syna Pavla, o něhož otec údajně nejevil zájem. Ten se postavil před kameru jako rozverný klučina v reklamě na kečup. Dcera z druhého manželství Helena Němcová si zahrála v nekonečném seriálu Ulice.

 

Články o celebritě

Hvězdy StarDance Godla, Trávníček či Babčáková odhaleny! Kdo se na parketu zamiluje? Hvězdy StarDance Godla, Trávníček či Babčáková odhaleny! Kdo se na parketu zamiluje? Tělo na tělo, žhavé rytmy, erotické vlnění, hodiny a hodiny strávené společně. V kole často padají z... číst článek
Krach manželství Pavla (70) a Moniky (35) Trávníčkových? Po obviněních z nevěry promluvil člen rodiny Krach manželství Pavla (70) a Moniky (35) Trávníčkových? Po obviněních z nevěry promluvil člen rodiny Představitel prince z Tří oříšků pro Popelku Pavel Trávníček (70) teď zrovna pohádkové chvíle nezaží... číst článek
Nehezká minulost Trávníčka: Jeho chování k bývalkám děsí! Nehezká minulost Trávníčka: Jeho chování k bývalkám děsí! V mládí ztvárnil prince v jedné z nejúspěšnějších pohádek vůbec. Od té doby po něm ženy šílely a pře... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Jan Vlasák
Jan Vlasák
zobrazit profil David Suchařípa
David Suchařípa
zobrazit profil Jorga Kotrbová
Jorga Kotrbová
zobrazit profil Marek Vašut
Marek Vašut
zobrazit profil Monika Horváthová
Monika Horváthová
zobrazit profil Lucas Bravo
Lucas Bravo