Aneta Vignerová

Datum narození: 27. 10. 1987
Místo narození: Havířov
Váha: 59 kg
Míry: 86-63-92
Výška: 180 cm
Profese: modelka, Miss České republiky 2009, modelka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Modelka Aneta Vignerová je Miss České republiky z roku 2009. Stala se historicky poslední vítězkou této soutěže. V roce 2012 dokončila střední podnikatelskou školu.

Modelingu se Aneta Vignerová začala věnovat v patnácti letech, a to kvůli zdravotním problémům se zády, aby si spravila držení těla. Umístila se na třetí příčce v soutěži Elite Model Look a začala cestovat po celém světě.

ANETA VIGNEROVÁ PROZRADILA TAJEMSTVÍ

V roce 2009 se Aneta Vignerová stala historicky poslední vítězkou soutěže Miss ČR Miloslava Zapletala. Ve své profesi klade důraz na přirozenost, tvořivost a rovnocennost.

Aneta Vignerová se na casting soutěže krásy hlásila původně s tím, že jde „jenom tak okolo“. Nakonec dne 24. října 2009 ve finále zvítězila a nyní se úspěšně živí modelingem v Česku i v zahraničí. Žije v Havířově a v roce 2012 dokončila střední podnikatelskou školu. Ráda sportuje, čte a vaří.

O ANETĚ VIGNEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

V létě 2011 Aneta Vignerová nalezla zalíbení ve fotbalistovi Tomáši Ujfalušim, dvojice se ale po dvou letech rozešla. Předtím byli jejími partnery o dvacet let starší podnikatel Kamil Bahbouh, se kterým byla i zasnoubená a po rozchodu mu briliantový prsten vrátila.

Dalšími známými partnery modelky Anety Vignerové byli herec a hudebník David Kraus nebo hokejista Michal Gulaši.

V roce 2019 Aneta Vignerová utvořila pár se scenáristou a autorem divadelních her Petrem Kolečkem. V únoru 2020 mu porodila syna Jiřího. Jejich vztah nevydržel. K obratu došlo v březnu 2023, kdy se vzali.

 

Články o celebritě

Ambiciózní Bernášková na Magnesii Liteře: Podařilo se jí získat čtenářskou cenu? Ambiciózní Bernášková na Magnesii Liteře: Podařilo se jí získat čtenářskou cenu? Ve čtvrtek 18. dubna se konalo udělení cen Magnesia Litera – a na jedno z ocenění si myslela i hereč... číst článek
Módní show Kovaříkové: Vignerová hvězdou večera! Kolečko se přemohl Módní show Kovaříkové: Vignerová hvězdou večera! Kolečko se přemohl Když modelka otevře a zavře přehlídku, tak je módní návrhářkou považována za hvězdu. A takové cti se... číst článek
Módní návrhář Michael Kováčik: Fashion Week odstartuje ve velkém stylu! Módní návrhář Michael Kováčik: Fashion Week odstartuje ve velkém stylu! Ve čtvrtek 18. dubna startuje pražský týden módy. Na večerním Elle Gala se představí čeští a slovenš... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Terezie Jastrzembská
Terezie Jastrzembská
zobrazit profil Denisa Dvořáková
Denisa Dvořáková
zobrazit profil Michaela Bakala-Maláčová
Michaela Bakala-Maláčová
zobrazit profil Gemma Atkinson
Gemma Atkinson
zobrazit profil Romana Pavelková
Romana Pavelková
zobrazit profil Martina Patačová
Martina Patačová
zobrazit profil Zuleyka Rivera
Zuleyka Rivera