Aneta Vignerová

Datum narození: 27. 10. 1987
Místo narození: Havířov
Váha: 59 kg
Míry: 86-63-92
Výška: 180 cm
Profese: modelka, Miss České republiky 2009, modelka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Modelka Aneta Vignerová je Miss České republiky z roku 2009. Stala se historicky poslední vítězkou této soutěže. V roce 2012 dokončila střední podnikatelskou školu.

Modelingu se Aneta Vignerová začala věnovat v patnácti letech, a to kvůli zdravotním problémům se zády, aby si spravila držení těla. Umístila se na třetí příčce v soutěži Elite Model Look a začala cestovat po celém světě.

ANETA VIGNEROVÁ PROZRADILA TAJEMSTVÍ

V roce 2009 se Aneta Vignerová stala historicky poslední vítězkou soutěže Miss ČR Miloslava Zapletala. Ve své profesi klade důraz na přirozenost, tvořivost a rovnocennost.

Aneta Vignerová se na casting soutěže krásy hlásila původně s tím, že jde „jenom tak okolo“. Nakonec dne 24. října 2009 ve finále zvítězila a nyní se úspěšně živí modelingem v Česku i v zahraničí. Žije v Havířově a v roce 2012 dokončila střední podnikatelskou školu. Ráda sportuje, čte a vaří.

O ANETĚ VIGNEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

V létě 2011 Aneta Vignerová nalezla zalíbení ve fotbalistovi Tomáši Ujfalušim, dvojice se ale po dvou letech rozešla. Předtím byli jejími partnery o dvacet let starší podnikatel Kamil Bahbouh, se kterým byla i zasnoubená a po rozchodu mu briliantový prsten vrátila.

Dalšími známými partnery modelky Anety Vignerové byli herec a hudebník David Kraus nebo hokejista Michal Gulaši.

V roce 2019 Aneta Vignerová utvořila pár se scenáristou a autorem divadelních her Petrem Kolečkem. V únoru 2020 mu porodila syna Jiřího. Jejich vztah nevydržel. K obratu došlo v březnu 2023, kdy se vzali.

 

Články o celebritě

Uvařené hvězdy ve Varech: Fígl Bohdalové s pivkem, Geislerová v kůži a statečný Bartoška! Uvařené hvězdy ve Varech: Fígl Bohdalové s pivkem, Geislerová v kůži a statečný Bartoška! Sobotní tropické vedro překvapilo hvězdy, které nechaly výběr outfitů na stylistech. Na tradiční Moë... číst článek
A je to tady! Kolečko dostal pěstí kvůli holce z Ostravy A je to tady! Kolečko dostal pěstí kvůli holce z Ostravy To tady ještě nebylo, Petr Kolečko dostane veřejně pěstí do nosu a cedí mu z něho proudem krev. Kdo ... číst článek
Vlasy dělají Bernáškovou: Z blondýnky je opět brunetka Vlasy dělají Bernáškovou: Z blondýnky je opět brunetka Před více než rokem šokovala herečka Jana Bernášková (43) své příznivce razantní změnou své image - ... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Natálie Kotková
Natálie Kotková
zobrazit profil Martina Patačová
Martina Patačová
zobrazit profil Agáta Hanychová
Agáta Hanychová
zobrazit profil Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
zobrazit profil Irina Shayk
Irina Shayk
zobrazit profil Kateřina Votavová
Kateřina Votavová
zobrazit profil Amélie Konšelová
Amélie Konšelová
zobrazit profil Karolína Krézlová
Karolína Krézlová