Ladislav Vízek

Datum narození: 22. 1. 1955
Místo narození: Chlumec nad Cidlinou
Váha: 75 kg
Výška: 176 cm
Profese: fotbalista
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Legendární fotbalový kanonýr a olympijský vítěz Ladislav Vízek si na stará kolena našel o 24 let mladší milenku. Rozvádět se nehodlá.

Životní vášní Ladislava Vízka je fotbal. Devět let v něm reprezentoval Československo (1977 až 1986, odehrál 55 utkání, v nichž dal 13 branek). V roce 1980 ovládl olympiádu a přivezl z Moskvy zlato. Na mistrovství Evropy téhož roku skončil třetí. Dva roky poté hájil národní barvy na mistrovství světa.

Za Duklu Praha odkopal Ladislav Vízek 321 zápasů a vyhrál s ní tři prvoligové tituly. Dva roky brázdil hřiště francouzského týmu AC Le Havre. Se 115 brankami patří neodmyslitelně do Klubu ligových kanonýrů.

Po konci kariéry sestoupil Ladislav Vízek do nižších soutěží, registrovaný je v klubu SK Černolice. Stal se fotbalovým komentátorem a bavičem.

V březnu 2020 byl Ladislav Vízek pozotivně testováná na COVID 19.

S manželkou, s níž se sice nerozvedl, ale nežijí spolu, má syna a dceru Pavlínu (ta se provdala za bývalého fotbalového záložníka, reprezentanta a manažera české fotbalové reprezentace Vladimíra Šmicera). Ve svých 57 letech si Ladislav Vízek našel o 24 let mladší přítelkyni Simonou, s níž vychovává dceru Viktorii (narozena 2012).

 

Články o celebritě

Nezkrotná Jiřina Bohdalová (91) šla z náruče do náruče: Nejvíc objímala Davida Pastrňáka! Nezkrotná Jiřina Bohdalová (91) šla z náruče do náruče: Nejvíc objímala Davida Pastrňáka! Její neutuchající energii a hlavně oblibu jí každý závidí. Kdekoliv se legendární herečka Jiřina Boh... číst článek
Dočkala bych přemlouval, říká Rada. Servíruje lahůdky jako hokejista Krejčí Dočkala bych přemlouval, říká Rada. Servíruje lahůdky jako hokejista Krejčí Třiatřicet. Kristova léta znamenají konec profesionální kariéry, jak si to naplánoval a oznámil spar... číst článek
Žoldák Stanciu? Neznáte mě, vpálil Rumun Vízkovi. Hájil jej také Tvrdík Žoldák Stanciu? Neznáte mě, vpálil Rumun Vízkovi. Hájil jej také Tvrdík „Stanciu byl, a vždycky bude, žoldákem. Ukázal se tak už ve Spartě. Stejný zůstal i ve Slavii.“ Ostr... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Ladislav Krejčí
Ladislav Krejčí
zobrazit profil Zbyněk Michálek
Zbyněk Michálek
zobrazit profil Imrich Bugár
Imrich Bugár
zobrazit profil Radoslav Kováč
Radoslav Kováč
zobrazit profil David Musil
David Musil
zobrazit profil Jiří Skalák
Jiří Skalák
zobrazit profil Pavel Pergl
Pavel Pergl
zobrazit profil Ondřej Palát
Ondřej Palát