Adam Kraus

Adam Kraus

Datum narození: 9. 8. 1982
Místo narození: Praha
Profese: herec, režisér
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Adam Kraus je populární český herec a divadelní režisér. Jeho umělecké nadání pochází ze slavné herecké rodiny. Je synem Jana Krause a Jany Krausové.

Herec Adam Kraus zdědil talent po rodičích – jeho otec Jan Kraus je herec a moderátor, matka Jana Krausová je herečka a výtvarnice. Ostatně i Adamův starší bratr David se věnuje umění, skládá hudbu, zpívá a objevil se i ve filmu.

ADAM KRAUS - JAK SI RODIČE MĚNILI PARTNERY

Vystudoval DAMU, kromě herectví se Adam Kraus věnuje i divadelní režii. V pražském Studiu Dva uvedl hry Slavík a růže (kde si zahrál se svojí matkou), O lásce (kde obsadil matku a jejího partnera Karla Rodena) či Prší (na níž se autorsky podílel; ve hře opět hrají Karel Roden a Jana Krausová).

Jako herec se Adam Kraus objevil ve filmu o drogové závislosti PIKO, v road movie Modrý drak, v krimipříběhu z 50. let 20. století Ve stínu či v pohádce O pokladech. Televize Nova ho počátkem roku 2014 obsadila také do oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě.

O ADAMU KRAUSOVI ČTĚTE ZDE>>

Adam Kraus udržuje vztah s úspěšnou českou modelkou Nikol Enevovou. Ta má z předchozího vztahu holčičku, o kterou se starají.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Bruna Marquezine
Bruna Marquezine
zobrazit profil Bolek Polívka
Bolek Polívka
zobrazit profil Ondřej Kubina
Ondřej Kubina
zobrazit profil Veronika Gajerová
Veronika Gajerová
zobrazit profil Luke Thompson
Luke Thompson
zobrazit profil Robert  Pattinson
Robert Pattinson
zobrazit profil Angus Sampson
Angus Sampson
zobrazit profil Vladimír Dlouhý
Vladimír Dlouhý