Irena Máchová

Irena Máchová

Datum narození: 5. 9. 1981
Místo narození: Praha
Profese: herečka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Diváci si ji zafixovali jako svůdnou Renatu ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. A díky seriálu má Irena Máchová i životního partnera a dceru.

Narodila se v Praze a zde také Irena Máchová chodila na základku, gymnázium a pak na DAMU. Ještě než studium herectví ukončila, objevila se v několika filmech (např. Účastníci zájezdu, Panic je nanic nebo Milenci a vrazi) a televizních seriálech (Horákovi, Letiště nebo Redakce).

Diváci si ji nejvíce zapamatovali jako svůdnou a vypočítavou barmanku Renatu ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde svedla ženatého primáře v podání Jana Čenského a pak se pokoušela o jeho kolegu, jehož hraje Petr Rychlý. Zmíněný seriál ji doslova změnil život, Irena Máchová se totiž dala dohromady s asistentem režie Štěpánem Macháněm a na přelomu roku 2013 a 2014 se jim narodila dcerka Antonie. Novopečená maminka nestíhala, a tak museli scénáristé poslat Renátu do Dominikánské republiky s tím, že se do seriálu snad za pár měsíců vrátí.

Z dalších snímků, v nichž se Irena Máchová předvedla, jmenujme třeba filmy Poslední výkřik, Smyčka, Rudý baron či seriály Život je ples, Proč bychom se netopili, Kriminálka Anděl nebo Soukromé pasti.

 

Další Herci

zobrazit profil Chukwudi Iwuji
Chukwudi Iwuji
zobrazit profil David Švehlík
David Švehlík
zobrazit profil Nataša Burger
Nataša Burger
zobrazit profil Oldřich Vlach
Oldřich Vlach
zobrazit profil Oleg Pavlovič Tabakov
Oleg Pavlovič Tabakov
zobrazit profil Jack Nicholson
Jack Nicholson
zobrazit profil Paris Wilton
Paris Wilton
zobrazit profil Peter Dinklage
Peter Dinklage