Sarah Brandner

Datum narození: 12. 12. 1988
Místo narození: Mnichov, NSR
Míry: 84-60-90
Výška: 181 cm
Profese: modelka a herečka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Sarah Brandner je německá modelka a příležitostná herečka, známá především jako přítelkyně německého fotbalového reprezentanta Bastiena Schweinsteigera.

Sarah Brandner se narodila 12. prosince 1988 v bavorském Mnichově. V mládí navštěvovala Obermenzinger Gymnasium, kde v roce 2010 složila maturitu. Jako hlavní předměty měla matematiku a ekonomii. Poté se dala na studium sociologie a historie na Ludwig Maximilian University v Mnichově, ale školu nedokončila.

Sarah Brandner je známá svou prací pro Sports Illustrated, známý německý časopis Bild i GQ Germany. V roce 2011 také nafotila plavkový kalendář rakouského Sport magazinu. Sarah Brandner si také střihla menší roličky v německých filmech jako Kohout na víně 2 (2013) nebo v rodinném seriálu Die Familiendetektivin (2014).

Sarah Brandner udržuje vztah s německým fotbalovým záložníkem Bastianem Schweisteigerem již od roku 2007. Sarah ho potkala ještě jako studentka gymnázia na charitativní akci v Mnichově a v současné době spolu žijí v Mnichově.  


 

Další Modelky

zobrazit profil Raffaella Fico
Raffaella Fico
zobrazit profil Lisa Snowdon
Lisa Snowdon
zobrazit profil Tereza Franková
Tereza Franková
zobrazit profil Cindy Crawford
Cindy Crawford
zobrazit profil Michaela Bakala-Maláčová
Michaela Bakala-Maláčová
zobrazit profil Tereza Kačerová
Tereza Kačerová
zobrazit profil Andrea Bezděková
Andrea Bezděková
zobrazit profil Aneta Savarová
Aneta Savarová