Jiří Kladrubský

Datum narození: 19. 11. 1985
Místo narození: České Budějovice
Váha: 73 kg
Výška: 185 cm
Profese: fotbalista
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Jiří Kladrubský je český fotbalový obránce momentálně působící v prvoligovém celku SK Dynamo České Budějovice. Může také hrát na postu záložníka.

Jiří Kladrubský se narodil 19. listopadu 1985 a je odchovancem Dynama České Budějovice. V A Týmu nastupoval v letech 2004-2007, následně přestoupil do pražské Sparty. V sezóně 2009/10 získal se Spartou ligový titul. V jejím dresu nastoupil na startu nové sezóny 8. července 2010 k historicky prvnímu zápasu Českého Superpoháru, který sehrávají mistr ligy a vítěz národního poháru uplynulého ročníku. Sparta v něm jako ligový šampion porazila Viktorii Plzeň 1:0.

Jiří Kladrubský před sezonou 2011/12 přestoupil do Slovanu Bratislava, což je jeho zatím nejúspěšnější angažmá. S týmem si zahrál Evropskou ligu, v sezóně 2012/13 získal se Slovanem Bratislava double, v sezóně 2013/14 ligový titul se Slovanem obhájil, ačkoli v ročníku prodělal dlouhodobé zranění, musel podstoupit operaci kolena. Pak mu klub neprodloužil smlouvu a Kladrubský se vrátil do Budějovic, kde nově působí také třeba Štěpán Koreš nebo Michal Škoda.

Jiří Kladrubský je ženatý, svou dlouholetou partnerku Terezu si vzal v roce 2009. Mají spolu dceru Nellu

 

Články o celebritě

Další Sportovci

zobrazit profil David Rittich
David Rittich
zobrazit profil Marek Všetíček
Marek Všetíček
zobrazit profil Nikola Mazurová
Nikola Mazurová
zobrazit profil Luboš Gregor
Luboš Gregor
zobrazit profil Jiří Vaněk
Jiří Vaněk
zobrazit profil Miroslav Dopita
Miroslav Dopita
zobrazit profil Vendula Hopjáková
Vendula Hopjáková
zobrazit profil Pavel Kadeřábek
Pavel Kadeřábek