Johnny Galecki

Johnny Galecki

Datum narození: 30. 4. 1975
Místo narození: Bree, Belgie
Výška: 165 cm
Profese: herec
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Johnny Galecki je známý jako Leonard Hofstadter v oblíbeném seriálu The Big Bang Theory. Jeho hlavní seriálové úsilí je získat srdce Penny. I v reálném životě se mu to na chvilku podařilo.

Otec Johnnyho Galeckiho pracoval u letectva a i díky tomu se tenhle Američan narodil v Belgii, kde vázala otce jeho práce. Když mu byli tři roky, tak se s ním rodiče přestěhovali zpět do USA, do Chicaga. Už od malička Johnny Galecki přesně věděl, že chce být hercem. V sedmi letech začal hrát v divadle a nadšení ho nikdy neopustilo.

Velkou příležitostí se pro Johnnyho Galeckiho stal film Vánoční prázdniny a pokračoval snímky Jiskra a například sitcomem Roseanne po jehož ukončení dostal možnost ukázat svůj herecký um ve filmu Mr. Bean  - největší filmová katastrofa po boku slavného Rowana Atkinsona. Ještě více byl vidět v Tajemství loňského léta nebo Nerovné Partii.

Přesto měl pocit, že se neprosazuje dost a zaměřoval se hlavně na televizi. Tvůrci serálu The Big Bang Theory si ho ale nakonec všimli díky divadelní hře ve které ztvárnil prostituta. A tak se stal postavou v kultovním sitcomu. Leonard Hofstadter, jeho postava, usiluje v příběhu o získání srdce Penny (Kaley Cuoco) a k tomu všemu bojuje v soužití s podivným géniem, spolubydlícím a nakonec i přítelem Shaldonem Cooperem (Jim Parsons). Chemie v seriálu zapůsobila na diváky a stala se doposud nejúspěšnější rolí do jaké byl Johnny Galecki obsazen.

V soukromém životě je zaměstnán svou přítelkyní Kelli Garner se kterou tvoří zamilovaný pár. Zároveň bojuje za lepší honorář za své seriálové působení v The Big Bang Theory. Stejně jako Sheldon si uvědomuje, že i Leonard je nepostradatelný a má svou hodnotu.

 

Články o celebritě

Kaley Cuocová alias Penny z Teorie: Leonard se mi líbil hned! Byl to průšvih Kaley Cuocová alias Penny z Teorie: Leonard se mi líbil hned! Byl to průšvih Seriálová Penny z Teorie velkého třesku, herečka Kaley Cuocová (36), v nové knize prozradila, že ji ... číst článek
Hvězda Teorie velké třesku šokuje: Rozešel se s matkou svého ročního syna! Hvězda Teorie velké třesku šokuje: Rozešel se s matkou svého ročního syna! Přestože se na první pohled mohlo zdát, že herec Johnny Galecki (45), známý ze seriálu Teorie velkéh... číst článek
Tomu se říká „bazinga“! Hvězda Teorie velkého třesku se stane otcem! Tomu se říká „bazinga“! Hvězda Teorie velkého třesku se stane otcem! Hollywoodský babyboom pokračuje! Herec Johnny Galecki (43), známý z populárního seriálu Teorie velké... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Zoran Pingel
Zoran Pingel
zobrazit profil Miroslav Středa
Miroslav Středa
zobrazit profil Yvetta Blanarovičová
Yvetta Blanarovičová
zobrazit profil Daniel Krejčík
Daniel Krejčík
zobrazit profil Elliot Page
Elliot Page
zobrazit profil Radka Pavlovčinová
Radka Pavlovčinová
zobrazit profil Eva Elsnerová
Eva Elsnerová