Kunal Nayyar

Kunal Nayyar

Datum narození: 30. 4. 1981
Místo narození: Londýn, Anglie
Výška: 173 cm
Profese: herec
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Kunal Nayyar se stal známým hercem díky oblíbenému seriálu The Big Bang Theory, kde hraje roli astrofyzika, prahnoucího po přítelkyni.

Herec a komik Kunal Nayyar se narodil v Anglii, dětství a dopívání prožil v Indii a vysokou školu vystudoval v USA. Tenhle světoběžník se už během svých studií na Portlandské univerzitě účastnil několika hereckých kurzů. Zapojuje se do divadelní činnosti a začíná být jasné, jakým směrem se chce ubírat dál.

Z Temple Univerzity ve Philadelphii získává akademický titul umění. V roce 2003 se mihne v seriálu Námořní vyšetřovací služba, ale skutečně debutuje až v roce 2004 ve filmu S.C.I.E.N.C.E. Stále ho ale v podstatě nikdo moc nezná a to změní až připravovaný seriál CBS, díky kterému jméno Kunal Nayyar už není neznámým pojmem.

Sitcom The Big Bang Theory, u nás Teorie velkého třesku, se stal rychle oblíbeným a pomalu již kultovním seriálem. Kunal Nayyar získal roli astrofyzika s fobií z mluvení se ženami a jeho přátelství s Howardem (Simon Helberg) se všichni smějí. Teprve teď se stává známým hercem a nikdo mu už neřekne jinak než Rajesh Koothrappali, což je jméno jeho seriálové postavy. Pokud by některá dáma podlehla jeho mlčenlivým půvabům má bohužel smůlu. Od roku 2011 je šťastně ženatý s Nehou Kapur.

 

Další Herci

zobrazit profil Kim Kardashian
Kim Kardashian
zobrazit profil Michaela Kudláčková
Michaela Kudláčková
zobrazit profil Monika Timková
Monika Timková
zobrazit profil Norbert Lichý
Norbert Lichý
zobrazit profil Stella Zázvorková
Stella Zázvorková
zobrazit profil Petr Haničinec
Petr Haničinec
zobrazit profil Zdeněk Godla
Zdeněk Godla
zobrazit profil Anna Javorková
Anna Javorková