Cara Delevingne

Cara Delevingne

Datum narození: 19. 2. 1992
Místo narození: Londýn
Váha: 56 kg
Míry: 79-61-86
Výška: 177 cm
Profese: Modelka, zpěvačka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Britská modelka Cara Delevingne, která je známá díky svému hustému výraznému obočí, bláznivým grimasám a především krásnému vzhledu.

Cara je ve svých 22 letech jednou z nejžádanějších modelek světa. Je múzou pro mnoho módních návrhářů, je pravidelně na obálkách nejznámějších časopisů a na molu nejvýznamnějších módních přehlídek.

Vytvořila nový trend - nyní si podle ní dívky všude na světě nechávají narůst husté obočí namísto dříve populární tenké linky. Modelka utváří mnoho trendů, nejen v oblékání, ale také líčení a životním stylu. Přátelí se s nejrůznějšími celebritami. Ti nejbližší jsou napříhlad Rihanna, Taylor Swift nebo Miley Cyrus.

Cara Delevingne byla dva roky modelkou pro Victoria Secret, v posledním roce se na nejznámější přehlídce ale neobjevila. Je tváří pro značky Burrbery, Chanel, DKNY a mnoho dalších. V roce 2012 si zahrála malou roli ve filmu Anna Karenina a herectví si oblíbila. Obejvila se ve vedlejších rolích některých filmů z roku 2014 a ve filmu Papírová města si zahraje dokonce hlavní roli. Modelka několikrát prohlásila, že nechce být jen "věšákem na šaty" a herectví jí momentálně láká více než modeling.

Modelka rozhodně nezahálí a chce si vyzkoušet opravdu všechno. Nejen že hraje na bicí, ale také vydá desku, na které spolupracovala se zpěvačkou a kamarádkou Ritou Orou. Dokonce se mladá modelka objevila i ve videohře Grand Theft Auto V.

Cara Delevigne je bezpochyby nádherná modelka, častokrát je ale vyfocena na cestě z večírků či párty, kde by jí na modelku tipl málo kdo. Nespočet kontroverzních fotek vzniklo především v průběhu vztahu s herečkou Michelle Rodriguez.

 

Články o celebritě

Bisexuální herečka z Prolhaných krásek: Po zásnubách s boháčem čeká miminko! Bisexuální herečka z Prolhaných krásek: Po zásnubách s boháčem čeká miminko! Sexy herečka Ashley Bensonová (33) neváhá! V létě se zasnoubila se svým movitým partnerem, nyní kolu... číst článek
Krásná bisexuální herečka: Zásnuby s movitým dědicem a obří diamant! Krásná bisexuální herečka: Zásnuby s movitým dědicem a obří diamant! Jenom krátce poté, co veřejně potvrdili svůj vztah, už jsou zasnoubeni! Bisexuální herečka Ashley Be... číst článek
Slavné milovnice výstřihů: Těmto dámám se do očí dívat nebudete! Slavné milovnice výstřihů: Těmto dámám se do očí dívat nebudete! Nejedna slavná dáma moc dobře ví, že na červeném koberci bývá vysoká konkurence. Do zbraně je proto ... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Cicciolina Ilona Staller
Cicciolina Ilona Staller
zobrazit profil Karolína Krézlová
Karolína Krézlová
zobrazit profil Veronika Kašpárková
Veronika Kašpárková
zobrazit profil Andrea Bezděková
Andrea Bezděková
zobrazit profil Zuzana Jandová
Zuzana Jandová
zobrazit profil Hana Mašlíková
Hana Mašlíková
zobrazit profil Lucie Petrišková
Lucie Petrišková
zobrazit profil Miriam Bittóvá
Miriam Bittóvá