Chace Crawford

Chace Crawford

Datum narození: 18. 7. 1985
Místo narození: Lubbock, Texas, USA
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Chace Crawford je pohledný americký herec a model. Proslavila ho především role Tylera Simmse ve filmu Síly temna (The Covenant).

Chace Crawford vyrůstal se svými rodiči, otcem Chrisem a matkou Danou v Dallasu, ve státě Texas. Na střední škole se věnoval sportu, a to především fotbalu a golfu.

Po střední škole se začal v Dallasu věnovat modelingu, ale v roce 2006 se přestěhoval do Malibu v Kalifornii, kde odstartoval svou hereckou kariéru rolí v hororovém snímku Síly temna. Po tomto filmu získal ještě několik různých rolí v dramatech a hororech. Jednu z hlavních rolí získal například ve filnu Ztraceni v moři.

Chacova nejznámější role je ale jedna z hlavních postav amerického seriálu Gossip Girl, kde ztvárnil Nathaniela Archibalda. Nathaniel byl bohatý student na Upper East Side, který chodil s nejkrásnější dívkou školy, Blair Waldorfovou (Leighton Meester) a později i s druhou kráskou, Serenou Vandewoodsenovou (Blake Lively).

Chace Crawford se také objevil v hudebním videoklipu anglické zpěvačky Leony Lewis I Will Be, kde si zahrál jejího přítele.

V roce 2009 byl časopisem People vyhlášen za nejvíce sexy svobodného muže. Jeho o rok mladší sestra, Candice Crawford vyhrála v roce 2008 Miss Missouri USA a ve finále Miss USA se umístila v top 10.

 

Další Herci

zobrazit profil Thomasin McKenzie
Thomasin McKenzie
zobrazit profil Július Satinský
Július Satinský
zobrazit profil Igor Bareš
Igor Bareš
zobrazit profil Robert Downey, Jr.
Robert Downey, Jr.
zobrazit profil Václav Kotek
Václav Kotek
zobrazit profil Karel Heřmánek
Karel Heřmánek
zobrazit profil Jaroslav Moučka
Jaroslav Moučka