Matt Bomer

Matt Bomer

Datum narození: 11. 10. 1977
Místo narození: Spring, Texas, USA
Profese: Herec, producent
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Matthew Staton Bomer je velmi přitažlivý americký herec, kterého můžeme znát především z filmu Tajemný let a nebo jako Bryce Larkina ze seriálu CHUCK.

Matt Bomer, který se neustále drží na předních příčkách v žebříčku nepřitažlivějších mužů, vystudoval Klein High School. Se svým kamarádem Lee Pacem, kterého znal práve ze střední školy, hrál v neziskové divadelní organizaci Houston’s Alley Theatre. Poté získal bakalářský titul na Carnegie Mellon University v Pitshbughu v Pensylvánii, obor výtvarné umění.

Hercem se prý chtěl stát již od svých 8 let, kdy mamce řekl, aby mu našla vlastního agenta. Odpověděla mu, aby si ho našel sám, ale když tak učinil, mnoho úspěchů mu to nepřineslo.

Po vysoké škole se Matt přestěhoval do New Yorku, kde hrál v divadle až do doby, než dostal nabídku na roli Iana Kiplinga v seriálu All My Children.

Dále si zahrál v seriálech The Guiding Light, Tru Calling nebo North Shore. První film, ve kterém se objevil po boku Jodie Foster byl Flightplan. Dále jsme ho mohli spatřit ve snímcích Texaský masakr motorovu pilou: Počátek, Vyměřený čas, kde si zahrál společně s Justinem Timberlakem nebo Bez kalhot.

V roce 2011 byl BuddyTV zvolen za nejvíce sexy muže roku. V roce 2012, k zármutku všech jeho fanynek přiznal, že je gay a představil svého přítele, se kterým vychovává tři syny, Simona Halleho.

Matt se věnuje hře na kytaru a mezi jeho oblíbené sporty patří fotbal, baseball a tenis.

 

Další Herci

zobrazit profil Sára Korbelová
Sára Korbelová
zobrazit profil Petr Šimčák
Petr Šimčák
zobrazit profil Jan Novotný
Jan Novotný
zobrazit profil Liliana Malkina
Liliana Malkina
zobrazit profil Alex Borstein
Alex Borstein
zobrazit profil Miroslava Šafránková
Miroslava Šafránková
zobrazit profil Alicia Vikander
Alicia Vikander
zobrazit profil Jakub Nvota
Jakub Nvota