Gyöngyi Bodišová

Gyöngyi Bodišová

Profese: zpěvačka

Životopis

Výherkyní páté řady soutěže Česko Slovensko má talent se stala romská zpěvačka Gyöngyi Bodišová. Hlas má bezpochyby jedinečný, přesto její vítězství vzbudilo i vlnu kritiky. Mnoho diváků je totiž přesvědčeno, že vyhrála kvůli pohnutému osudu a ne díky talentu.

Gyöngyi Bodišová totiž vyrůstala v dětském domově a ani v dospělosti to neměla lehké. Několik měsíců musela dokonce žít na ulici. Díky výhře v Talentu ale získala ceny v hodnotě 100 000 eur a je teď na zpěvačce samotné, jak s penězi naloží. Určitě by se ale měla mít na pozoru, protože její nově nabité slávy bude její okolí chtít zneužít. A nebylo by to poprvé. Ve svých 15 letech se totiž Gyöngyi Bodišová již jedné talentové soutěže účastnila. Když to vypadalo, že by mohla vyhrát, chtěla si ji adoptovat pěstounská rodina. Jakmile ale ze soutěže vypadla, náhradní rodina o ni ztratila zájem.

V prvním kole soutěže Česko Slovensko má talent se  Gyöngyi Bodišová představila písní Vyznanie od slovenské zpěvačky Mariky Gombitové. Svým výkonem ohromila celou porotu, ve které již tradičně seděl hudební producent Járo Slávik a česká zpěvačka Lucie Bílá. Nově role porotců obsadila také slovenská herečka Diana Mórová a multitalentovaný Jakub Prachař. Ten pořad v minulých letech moderoval. V samotném finále pak Gyöngyi Bodišová bojovala o vítězství se zpívajícími sochami Big Names a zpěvákem Jurajem Hnilicou. Diváckých hlasů ale získala nejvíce právě Gyöngyi Bodišová a stala se tak absolutní vítězkou. 

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Richard Krajčo
Richard Krajčo
zobrazit profil Viktor Sheen
Viktor Sheen
zobrazit profil Petr Sepéši
Petr Sepéši
zobrazit profil Reago (Ladislav Pham)
Reago (Ladislav Pham)
zobrazit profil Martina Šnytová
Martina Šnytová
zobrazit profil Tereza Černochová
Tereza Černochová
zobrazit profil Elvis Presley
Elvis Presley
zobrazit profil Monika Fialková
Monika Fialková