Jaro Slávik

Datum narození: 9. 7. 1974
Místo narození: Bratislava
Profese: Producent
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Jaro Slávik je hudební producent a manažer, porotce ČeskoSlovensko má Talent, který je znám i aférkou s natočeným gay pornem.

Jaroslav Slávik, neboli Jaro Slávik, je manažer a producent, který přímo zastupuje nebo je spojován se zvučnými jmény hudební scény jako Anastacia, Phill Collins, Sean Paul či vítězkou Eurovize Ruslanou.

Vystudoval scénaristiku na Vysoké škole múzických umění. Následně pracoval jako ředitel u vydavatelství EMI na Slovensku a Ukrajině. Postupem času se propracoval do televize Markíza, kde zastával pozici vedoucího centra výroby a vývoje. K jeho velkým profesním úspěchům patří i historicky první koncert Madonny v Moskvě.

Proslavil se jako porotce v ČeskoSlovensko má talent

Českým televizním divákům se dostal do povědomí soutěží ČeskoSlovensko má talent, kde po boku Jana Krause, Lucie Bílé nebo Martina Dejdara ztvárnil roli porotce. Už během soutěže prosákly na povrch zvěsti, že v mládí natočil gay porno. Roman Gregor, jak zní ''herecký'' pseudonym Jara Slávika, se k tomu později postavil čelem a nic nezastíral. Jedno z videí, ve kterém hraje číšníka, získalo dokonce ocenění. Bylo napsáno hodně, o jeho aférkách s mladými ženami, avšak veškeré spekulace popírá. Díky tomu se dostal do křížku s Pavlem Novotným, do kterého se ostře obul.

Jaro Slávik ve svém volném čase rád čte, hraje basketbal nebo se věnuje rodině. Má manželku Andreu a dva syny Daniela a Samuela.

 

Články o celebritě

Krainová křtila žhavý kalendář: Šla z náruče do náruče! Krainová křtila žhavý kalendář: Šla z náruče do náruče! Konečně je na světě! Simona Krainová (50) odhalila své poslední dílo – kalendář plný odvážných fotek... číst článek
Porotce Talentu Jaro Slávik: Nová kštice a horko z nahé Krainové! Porotce Talentu Jaro Slávik: Nová kštice a horko z nahé Krainové! Moderátorem křtu nového kalendáře Simony Krainové byl její dlouholetý kamarád, producent Jaro Slávik... číst článek
Simona Krainová křtila svůj žhavý kalendář: Šla z náruče do náruče! Manžel jen koukal Simona Krainová křtila svůj žhavý kalendář: Šla z náruče do náruče! Manžel jen koukal Konečně je na světě! Simona Krainová (50) odhalila své poslední dílo – kalendář, který je plný odváž... číst článek

Další Osobnosti

zobrazit profil Nikol Moravcová
Nikol Moravcová
zobrazit profil Zdeněk Bařinka
Zdeněk Bařinka
zobrazit profil Václav Krása
Václav Krása
zobrazit profil Tomáš Sivok
Tomáš Sivok
zobrazit profil Michal Pavlata
Michal Pavlata
zobrazit profil Milan Švenger
Milan Švenger
zobrazit profil Zdeněk Troška
Zdeněk Troška