Sandra Černodrinská

Datum narození: 24. 3. 1989
Místo narození: Praha
Profese: herečka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Herečka Sandra Černodrinská debutovala společně se svým dvojčetem Violou ve filmu Rafťáci. Zahrála si v seriálech Světla pasáže a Nevinné lži; stala se hvězdou Přístavu.

Tvůrci primáckého seriálu Přístav, který se stal velmi divácky oblíbeným, si Sandru Černodrinskou vybrali pro jednu z klíčových rolí, studentku práv Johanu Skálovou. Jejími seriálovými rodiči jsou herci Martin Dejdar a Vanda Hybnerová, bývalý slavný hokejista a právnička. Johana v Přístavu (vše o seriálu najdete ZDE) čelí jak nepříjemné situaci kolem rozchodu a nových partnerů rodičů, tak svým citovým problémům. Nejdříve se zakouká do Romana Mareše v podání Filipa Blažka, poté do Petra Dvořáka, jehož si zahrál zpěvák skupiny Slza a známý youtuber Petr Lexa. „Těšila jsem se na společné obrazy s Vandou Hybnerovou, která hraje mou mámu. A dost si užívám i obrazy s Martinem Dejdarem a Filipem Blažkem, který hraje jeho parťáka. Je s nimi sranda, i když dost často jde na můj účet,“ řekla v médiích herečka.

SANDRA ČERNODRINSKÁ - ROZHOVOR NA REFLEX.CZ

Sandra Černodrinská se svým dvojčetem Violou společně začínaly v televizní reklamě a často hrály pohromadě v menších rolích. Dvojčata ztvárnily i ve velkofilmu Karla Janáka Rafťáci po boku Jiřího Mádla a Vojty Kotka.

Společně vystupovaly i na prknech, která znamenají svět. V divadle V Celetné ve hře Tetování a s kabaretem Caligula ve hře PanzerFaust s Klárou Issovou v hlavní roli. Sandra Černodrinská si kromě Rafťáků zahrála ve filmech Harold & Vincent, Miluješ mě? a Můj vysvlečenej deník a v seriálech Světla pasáže, Entetýky či Nevinné lži.

O SANDŘE ČERNODRINSKÉ ČTĚTE ZDE>>

Herečka Sandra Černodrinská se narodila v Praze do rodiny s bulharsko-makedonskými předky. Umělecké sklony zřejmě podědila. Prababička totiž byla známou makedonskou herečkou, pradědeček autorem vůbec prvních makedonských divadelních her a otec působil jako divadelní dramatik.

Sandra Černodrinská vystudovala gymnázium, Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy a pustila se i do DAMU. S dvojčetem Violou se v dětství hašteřily, což je už prý přešlo. Jinak nemají moc společného - nejsou si podobné jako vejce vejci ani fyzicky, ani povahově, a navíc mají i rozdílný vkus. Prozradily to na sebe v Show Jana Krause.

V březnu 2018 Sandra Černodrinská porodila svého prvního potomka, syna Vincenta.

 

Další Herci

zobrazit profil Vladimír Čech
Vladimír Čech
zobrazit profil Alain Delon
Alain Delon
zobrazit profil Martin Zounar
Martin Zounar
zobrazit profil Radek Holub
Radek Holub
zobrazit profil Isa Briones
Isa Briones
zobrazit profil Ladislav Smoljak
Ladislav Smoljak
zobrazit profil Golshifteh Farahani
Golshifteh Farahani
zobrazit profil Michael Madsen
Michael Madsen