Eva Lilian Vlachová

Místo narození: Olomouc
Profese: modní blogerka

Související celebrity

Životopis

Módní blogerka Eva Lilian Vlachová je partnerkou herce Davida Matáska, představitele filmového Kendyho z legendárních Básníků.

Třikrát ženatý herec David Matásek se po padesátce pustil do nového vztahu. Jeho vyvolenou se stala pohledná zrzka, o čtvrt století mladší modní blogerka Eva Lilian Vlachová. David Matásek, ač byl stále ženat, svůj nový vztah nijak neskrýval. Vodil se s milenkou za ruku po Praze, po jejím boku navštěvoval různé společenské akce a hrdě se přihlásil k otcovství potomka, ještě nenarozeného dítěte Evy Lilian Vlachové. Pár byl například viděn v dubnu 2016 na premiéře nových Básníků, kde David Matásek opět hraje Kendyho, kamaráda hlavního hrdiny Štěpána Šafránka (v podání Pavla Kříže). Zde již bylo bříško nastávající maminky Evy Lilian Vlachové patrné. David Matásek novinářům řekl, že to bude kluk.

EVA LILIAN VLACHOVÁ OPUSTILA NĚMECKO

Rusovláska Eva Lilian Vlachová, která pochází z Olomouce, je známá zejména ve světě módy. Již řadu let se prezentuje jako módní blogerka, sledující nejnovější trendy jak v Německu, tak ve své rodné zemi. „Eva několik let žila v Berlíně, ale kvůli Davidovi se rozhodla vrátit domů,“ prozradil zdroj deníku Aha!. V Německu pracovala přes tři roky, a to v nejrůznějších firmách. Naposledy působila jako manažerka na internetové seznamce eDarling právě v Berlíně.

Chlapec Evy Lilian Vlachové bude již čtvrtým potomkem Davida Matáska. Dvě děti - dceru Marii a syna Benjamina – zplodil se svou třetí manželkou Kateřinou Matáskovou. S druhou ženou Simonou Matáskovou má dceru Lindu (narozena 1991), která je o pár let mladší než jeho současná partnerka. Poprvé byl David Matásek ženatý s Evou Turnovou, basistkou skupiny The Plastic People of the Universe. Jejich manželství zůstalo bezdětné.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Ivana Cabrnochová
Ivana Cabrnochová
zobrazit profil Zbyněk Linhart
Zbyněk Linhart
zobrazit profil Zdeněk Střítecký
Zdeněk Střítecký
zobrazit profil Karel Vladyka
Karel Vladyka
zobrazit profil Jan Hamáček
Jan Hamáček
zobrazit profil Vít Rakušan
Vít Rakušan
zobrazit profil Petr Braný
Petr Braný