Rachůnková Kateřina

Profese: manželka hokejisty Vampoly

Související celebrity

Životopis

Kateřina Rachůnková, vdova po tragicky zesnulém obránci Karlu Rachůnkovi, se v květnu 2019 provdala za hokejového útočníka Petra Vampolu.

Letadlo s týmem Lokomotiv Jaroslavl se zřítilo krátce po startu. Havárii nikdo nepřežil. S útočníkem Karlem Rachůnkem (†32) tam zemřeli ještě dva čeští reprezentanti Josef Vašíček (†30) a Jan Marek (†31).

KATEŘINA RACHŮNKOVÁ PRÝ MLUVILA S MRTVÝM MUŽEM

Velkou oporou byl Kateřině Rachůnkové, která se po smrti manžela a otce jejich dvou dětí - Matýska a Kačky - utápěla v slzách, byl Karlův kolega z národního týmu Petr Vampola. Když oba po čase překonali největší smutek, přeskočila mezi nimi jiskra. V létě 2015 se jim narodila dcera Anička a v květnu 2019 se vzali.

Děti Karla Rachůnka jsou obě sportovně nadané. Synovi se daří v hokeji, takže se možná jako otec vypracuje až do reprezentace, a dcera se věnuje tenisu.

Kateřina Rachůnková, Petr Vampola a jejich přátelé nadále pokračují v charitativních sbírkách, což byl nápad Karla Rachůnka. S fotbalistou Michalem Kadlecem např. předali klientům Domova pro osoby se zdravotním postižením ve Velehradě na Uherskohradišťsku nový automobil za bezmála milion korun. Michal Kadlec věnoval čtvrt milionu. Tak vysoko se mu podařilo vydražit dres hráče Barcelony Lionela Messiho.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Eva Zamrazilová
Eva Zamrazilová
zobrazit profil Karel Smetana
Karel Smetana
zobrazit profil Viktor Mráz
Viktor Mráz
zobrazit profil Martin Rausch
Martin Rausch
zobrazit profil Jiří Rozbořil
Jiří Rozbořil
zobrazit profil Radim Hladík
Radim Hladík
zobrazit profil Daniela Révai
Daniela Révai
zobrazit profil Tereza Balonová
Tereza Balonová