Petr Vančura

Petr Vančura

Datum narození: 8. 9. 1984
Místo narození: Praha
Profese: herec, zpěvák, bavič
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Herec Petr Vančura byl 15 let partnerem kolegy Jana Ciny. Společně si zahráli v seriálu Pustina či na Pražském hradě v Shakespearovských slavnostech.

Talentovaný herec Petr Vančura a jeho někdejší mladší přítel Jan Cina spolu žili již několik let. Během této doby uvažovali jak o registrovaném partnerství, tak o dítěti. Na dotazy médií se zamýšleli nad tím, zda znají recept na pohodový vztah.

Herec Petr Vančura se před kamerou poprvé objevil v roce 2002, a to v psychologickém dramatu Tuláci (hráli v něm Vojtěch Kotek, Kryštof Hádek či Martha Issová). Na další natáčení si počkal pět let – šlo o pohádku Václava Křístka Tajemství Lesní země, kde se potkal s Janem Vondráčkem, Braň Holičkem, Matoušem Rumlem. Objevil se v komedii Jana Hřebejka U mě dobrý (2008) po boku hvězd, jakou jsou Bolek Polívka, Jiří Schmitzer, Lenka Vlasáková, Miroslav Vladyka, Vladimír Javorský, Simona Babčáková, Václav KoptaBoris Hybner, Jakub Kohák. Hrál v komediích Láska, je Láska a Život je život. Vyzkoušel si již i seriály, jako je již zmíněná Pustina (spolu s tehdejším partnerem Janem Cinou), Doktor Martin, Čtvrtá hvězda, Základka a Kosmo.

Konec jejich vztahu Petr Vančura na oznámil v říjnu 2023. Rozchod tajili přes rok.

 

Další Herci

zobrazit profil Andrej Hryc
Andrej Hryc
zobrazit profil Andrea Buršová
Andrea Buršová
zobrazit profil Michal Slaný
Michal Slaný
zobrazit profil Ayo Edebiri
Ayo Edebiri
zobrazit profil Ben Stiller
Ben Stiller
zobrazit profil Malvína Pachlová
Malvína Pachlová
zobrazit profil Yvetta Blanarovičová
Yvetta Blanarovičová