Olivie Žižková

Datum narození: 30. 4. 1975
Místo narození: Náchod
Profese: zpěvačka, herečka, kuchařka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka a herečka Olivie Žižková proslula svými akty či jako „Krytinářova nahotinka“. Nazpívala mj. protiuprchlickou píseň Evropo, dýchej.

Již od osmi let Olivie Žižková, rozená Olga Herzánová, chodila na hodiny zpěvu do LŠU a od dvanácti let začala především s písněmi Dary Rolins soutěžit a vítězit ve všech pěveckých kláních ve východních Čechách.

OLIVIE ŽIŽKOVÁ A VÁLKA NAHÁČŮ

Žižková se vyučila kuchařkou

Tíhla k herectví, proto na učilišti v Hradci Králové chodila hrát ochotnické divadlo. Olga Herzánová se vyučila kuchařkou. V roce 1994 se jí narodil syn Petr. Od té doby zpívala po barech na Náchodsku a okolí. V roce 2001 vyhrála pěveckou soutěž TV Prima Caruso show.

Týž rok se Olga Herzánová seznámila se svým budoucím manželem, hudebníkem Janem Žižkou. Se synem se za ním přestěhovala do Prahy. Po krátké době se za něj provdala. Jelikož své jméno Olga neměla nikdy ráda, tehdejší manžel ji vybral jméno Olivie a nechal ji úředně přejmenovat.

Žižková zpívla pro SPD

Olivie Žižková na sebe upoutala pozornost, když se objevila nahá v erotickém kalendáři herce Jiřího Krytináře (†68). Dvojice se spřátelila a jezdila i do jejího rodného Náchoda. Poté však nejměnší český herec o zpěvačce začal rozhlašovat, že je pornoherečka. Pěnice s manželem následně zveřejnili fotografii nahého Krytináře, která herci zničila kariéru.

O OLIVII ŽIŽKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Do médií se Olivie Žižková dostala také v srpnu 2016 díky klipu k písni Evropo, dýchej. Text je silně protiuprchlický a klip obsahuje záběry údajných islamistů. S tímto dílem ji pomáhal i exmanžel Jan Žižka, který byl bubeníkem doprovodné kapely Karla Gotta a  někdejším milencem jeho dcery Dominiky Gottové.

Žižkovi na sebe upotali pozornost též volební klip Já volím SPD (2017) na podporu strany Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury

 

Články o celebritě

Vdova po bubeníkovi Gotta Žižkovi (†67) zahání žal nahotou! V rudé síti ukázala vše Vdova po bubeníkovi Gotta Žižkovi (†67) zahání žal nahotou! V rudé síti ukázala vše Pět měsíců po smrti manžela Jana Žižky (†67) se jeho manželka Olívie (47) rozhodla odhalit světu. V ... číst článek
Další rána pro vdovu (47) Gottova (†80) bubeníka Žižky (†67): Zemřel jí tatínek! Další rána pro vdovu (47) Gottova (†80) bubeníka Žižky (†67): Zemřel jí tatínek! Zpěvačka Olivie Žižková (47) v únoru pohřbila manžela Jana (†67), který podlehl komplikacím po nákaz... číst článek
Slavní dávali sbohem bubeníkovi Gotta Žižkovi (†67): Poslední rozloučení na schodech!  Slavní dávali sbohem bubeníkovi Gotta Žižkovi (†67): Poslední rozloučení na schodech! V sobotu od 15 hodin se na schodech pražské Lucerny konala pieta za zesnulého bubeníka Karla Gotta (... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Emma Drobná
Emma Drobná
zobrazit profil Hana Ulrychová
Hana Ulrychová
zobrazit profil Ruda z Ostravy (Michal Kavalčík)
Ruda z Ostravy (Michal Kavalčík)
zobrazit profil zpěvačka Fergie
zpěvačka Fergie
zobrazit profil zpěvačka Victoria
zpěvačka Victoria
zobrazit profil Elis Eliška Mrázová
Elis Eliška Mrázová
zobrazit profil Zdenka Trvalcová
Zdenka Trvalcová