Leo Steiner

Leo Steiner

Datum narození: 17. 6. 1971
Místo narození: Most
Profese: pedagog
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Pedagog a bojovník s organizovaným zločinem Leo Steiner je nestraník, který se stal lídrem komunálních voleb za uskupení JsmePRO! Kraj 2016, tedy kandidátem na ústeckého hejtmana.

Odvážný Leo Steiner pomohl svojí odvahou rozbít organizovaný zločin při rozkrádání eurodotací v Ústeckém kraji. Ve spolupráci s policií se nechal od mafiánů zaměstnat v dotačním úřadě ROP Severozápad. Za své počínání obdržel veřejná ocenění, například od Nadačního fondu proti korupci.

LEO STEINER A TRESTNÍ OZNÁMENÍ

Do politiky se Leo Steiner hodlal zapojit roku 1994, a to do Zastupitelstva města Mostu. Zvolen nebyl. A tak zahájil řadu svých neúspěchů: následující komunální volby (také do zastupitelstev obce Mariánské Radčice či města Louny), boj o post v Zastupitelstvu Ústeckého kraje, opakovaná snaha dostat se do Poslanecké sněmovny PČR či volby do Evropského parlamentu 2014 a do horní komory, kde se nedostal ani do druhého kola. Ve volbách 2016 se stal lídrem kandidátky subjektu JsmePRO! Kraj 2016 (JsmePRO!, KDU-ČSL a HNHRM). Jak se Leo Steiner domnívá, „už neplatí, že Ústecký kraj má jen obyvatele a žádné občany. Patriotů přibývá. Nemá smysl čekat na nějaké spasitele, musíme si pomoci sami a učinit z Ústeckého kraje sebevědomý region.”

Po absolvování Pedagogické fakultě Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Leo Steiner pracoval jako tělocvikář a učitel občanské výchovy v Mostě, později jako ředitel odboru řízení Regionálního operačního programu Severozápad. Působil také ve funkci náměstka Státního fondu životního prostředí či ředitele Oblastní charity Most.

Mostecký rodák Leo Steiner byl členem KDU-ČSL; před několika lety se z něj stal opět nestraník. Pedagog je ženatý a vychovává tři děti.

VŠE O KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH ZDE

 

Další Všichni

zobrazit profil Gabriela Kalábková
Gabriela Kalábková
zobrazit profil Josef Voleman
Josef Voleman
zobrazit profil Lauren Sanchez
Lauren Sanchez
zobrazit profil Milan Říha
Milan Říha
zobrazit profil Martin Shenar
Martin Shenar
zobrazit profil Vendula Soukeníková
Vendula Soukeníková
zobrazit profil Leoš Středa
Leoš Středa
zobrazit profil Martin Čížek
Martin Čížek