Aneta Znamenáčková

Profese: cvičitelka, milenka tenisty Lukáše Rosola

Související celebrity

Životopis

Cvičitelka Aneta Znamenáčková, milenka Lukáše Rosola, byla trenérkou moderátorky Michaely Ochotské v době, kdy s tenistou čekala syna Andrého.

Pohledná bruneta Aneta Znamenáčková už odmala tíhla ke sportu. Hrála závodně tenis, basketbal a od patnácti let tancovala. Roku 2014 začala pracovat jako trenérka ve fitness centru v pražských Čestlicích, kde začínala na recepci.

ANETA ZNAMENÁČKOVÁ VERSUS MICHAELÁ OCHOTSKÁ

Cvičitelka Aneta Znamenáčková bydlela v Nupakách, jen asi 500 metrů od domu rodičů moderátorky Michealy Ochotské. Spolu se znaly několik let, tak se jí těhotná manželka tenisty Lukáše Rosola svěřila do péče – brala u ní hodiny v posilovně. To ještě zdaleka netušila, že trenérka ji vystřídá v náručí jejího manžela a otce syna Andrého (narozen 13. ledna 2015).

TRENÉRKA A TENISTA - LÍBAČKA NA VEŘEJNOSTI

O rozpadu vztahu Michaely Ochotské a Lukáše Rosola média začala psát na porzim 2016. Moderátorka tenistu opustila rok po pohádkové svatbě. A již v lednu 2017 měl sportovec za svou manželku v posteli náhradu. Milenka Aneta Znamenáčková dostala dokonce klíče od vily v Uhřiněvsi.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Bohumil Šimek
Bohumil Šimek
zobrazit profil Michaela  Sýkorová
Michaela Sýkorová
zobrazit profil Martin Svoboda
Martin Svoboda
zobrazit profil Sabrina Harris
Sabrina Harris
zobrazit profil Michal Strnad
Michal Strnad
zobrazit profil Karel Fischer
Karel Fischer
zobrazit profil Rostislav Fraš
Rostislav Fraš
zobrazit profil Stanislav Fridrich
Stanislav Fridrich